SENASTE NYTT

Paow skaffar tandställning, Hon skrev för inte så länge sedan att hon var hur stolt som helst över sin glugg och hon skulle aldrig ordna för någon annan skull. Men jag tror att läsarnas kommentarer kan ha liten liten påverkan på henne annars skulle hon inte göra det.Känns som att det är en hel del dubbelmoral i det hela..

Gaybloggen är SPONSRAD av företaget som säljer melontan, Han får betalt för att göra reklam för sprutorna. Han är inte ensam att göra det, Bloggaren och föredetta paradisedeltagaren Jackie har också blivit sponsrad. Gaybloggen har tidigare förnekat det hela och försöker provocera och reta sina läsare..

Dessie är i Spanien förövrigt och blir uppraggad av några spanjoner - Varför ska småtjejer åka utomlands? Varför är det så intressant? Det är en väldigt stor risk och en stor chans att dem kan skada sig eller att andra skadar dem. Jag har fått uppfattningen att alla bloggare-deras föräldrar skiter blankt i vad dem sysslar med om dagarna. Jag har fått världens skäll för att jag har spenderat pengar på att göra mig fin för en "intervju" ( Jag handlade ett par skor som bestämt - 199kr förövrigt + Strumbyxor, Örhängen, Nagellack, tops och mat för 188 spänn.. Annars  får jag en jädra massa negativt om jag dricker alkohol, röker eller umgås med fel typ av människor. (Det som kallas livet..) Jag börjar verkligen undra om mina föräldrar är dem enda som är "överbeskyddande"..

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

DAGENS FAVORITBLOGGARE ÄR SHECITYS.SE

Jag hade tänkt att börja berätta om vem dagens favoritbloggare är och idag är det ingen mindre Petra Tungården som bloggar på shecitys.se för er som har missat det.Jag beundrar henne big time och tycker att det är jättekul att hon har börjat med videobloggar! Hon bjuder på bland annat på sin stressiga vardag, skönhet, mode och smink. Allt en tjej vill läsa om i samma blogg! Jag ser verkligen fram emot premiären av Glamorama(4april)

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


POPPE SOM ALLTID SKA LÄGGA SIG I

Idag hade Poppe som känd för att vara fotograf inom "bloggvärlden" bokade tid och ett möta med bloggare som Kissie, Amir, Rosanna, Peter08, Jackie för att prata om ett tvprogram som ska spelas in i sommar.(Ovanligt?)
Är det ovanligt att just dem här bloggarna också är tillsammans? Alla tävlar om uppmärksamhet men jag kan ha nöjet att säga såhär: Ni kan inte bli mer kända än vad ni redan är. Ni kan inte få mer "läsare" bara för att ni gör "webb-tv-program".. För gud skull va inte så unga, naiva och framförallt mediakåta..


Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


HAHAHA

Det är beräftat att Baby Senorita och Sebastian laneby har ett förhållande. Jag har alltid fått för mig att hon är tjejen som inte riktigt kan lita på killar och är rädd för att bli sårad. Hon är känslomässigt ostabil dvs att hon har problem med sina känslor och kan inte hantera dem.

Och vet ni vad? Jag trodde verkligen att det var ett skämt när jag läste detta. Har hon en pojkvän? Vem står ut att leva med henne? Men men, Det är trots allt väldigt kul att den man minst anar har ett förhållande så vi säger "Grattis Grattis" och hoppas på att det håller denna gång!

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


HON HAR STORA PROBLEM

Jag kan inte säga det nog med gånger: 15åriga Micha kan beskrivas som omogen, ostabil, hemskt konstig, allmänt störd..Jag kan beskriva henne ytterliggare men det här är bara några beskrivningar..

Jag läste precis att hon försökte ta självmord men Kevin hann hindra henne. Jag tror inte att hon är kapabel till att ta hand om en annan människa. Jag tycker motvilligt: Jag tror verkligen att hon är en bra mamma men jag tror att det börjar dra ihop sig för socialen ska ta hennes barn. Jag vill att Kelly ska få en bra uppväxt men jag kan jämföra henne med en alkoliserad eller drogad mamma.Hon kanske kan ta hand om Kelly men inte om sig själv. (Man brukar oftast säga att man först ska må bra själv innan man kan få någon annan att må bra eller kan leva med någon annan..)


- Hon har helt enkelt inte ett lätt liv men gör något åt det i stället för klaga över allt.

- Hon har fått mycket skit men vilken mamma får inte det i den åldern? Tycker att hon ska sluta beklaga sig över allt!?

- Alla har en dålig uppfattning om henne och jag tycker att hon ska försöka ändra den...

Jag vill inte spekulera längre men jag behöver få det för det behöver ett slut och någon bör fatta ett beslut kring det hela.. Det är inte mitt liv det handlar om men jag anser att hon verkligen har stora problem som hon bör ta tag i. Hon valde själv att behålla barnet och jag tycker att barnet ska få den bästa möjliga uppväxt men jag tror inte att det kommer funka i längden(vilket hon inte verkar inse).Kelly behöver en mogen mamma som kan hantera sina känslor och vara stabil och kan både ta hand om sig själv och kelly och hon är så långt ifrån..

Jag råder henne till att: Prata med sina föräldrar, Prata med en psykolog, Ta beslut omkring Kelly, Börja leva som en normal och stabil människa...

Jag tror att hennes liv kommer bli en katastrof och jag tror inte på att hon kan leva ett liv som "normala" människor om hon fortsätter med hennes fix-ideer. Var är hennes föräldrar i det hela?

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

Tänkte att det kanske hör ihop lite..

Jag tänkte ge kort information om:

Blondinbella vill ha private butique - Hon tycker att fler butiker ska ha "privat shopping-tid - Kunna ha butiken för sig själv utan att någon står i vägen..

Det finns många ANDRA alternativ:
Man shoppar på nätet
Man anlitar en personal-shopper som handlar allt åt en
Man åker utomlands för att shoppa

Jag är lessen att göra henne besviken:
Affärer i Sverige - Stockholm kommer nog aldrig servera champagne och ha "boka tid" för att shoppa.

Jag tror att verkligheten börjar komma i fatt henne, Hon blir stressad och folkskygg. Jag förstår att hon kan tycka att det är jobbigt att hon har så många läsare och då är det självklart att det blir jobbigt..Men hon får skylla sig själv, det är hon själv som har valt det ("kändisskapet") och jag tror ingen skulle klandra henne om hon anställde en såkallad "personal shopper"..

15-Micha klär sig som en hora. Ursäkta språket men kolla på hennes kläder...Jag förstår inte att hon fortfarande vill köpa sina kläder på barnavdelningen för det är saningen..Hon har råd att resa men hon har inte råd att klä sig "anständigt"..Tänk vad allt skulle bli lättare om hon skulle klä sig anständigt? Människor skulle ändra uppfattning helt om henne och jag tror bara att det bara kan gynna henne i slutändan..Fast som jag verkligen sagt tidigare så är chansen liten att hon inser att hon klär sig om en hora och chansen att hennes föräldrar skulle säga till henne att byta kläder skulle vara väldigt lite...

PÅ TAL OM MEDIAKÅTA-JÄVLAR!

Jag tänkte ge er lite kort information om:


Nemo ska släppa en självbiografi med hjälp avAlex Schulman. Jag säger som dem tidigare personerna som har fått redan på det: Vad har han att komma med? Vad har han hunnit med? Ligga i TV? Vara otrogen? Hur ska han kunna få ihop det till en "bok" ens..

Ärligt nu: Han har inte ett särskilt bra rykte och jag börjar undra om han vill "rättfärda" det han har gjort i en bok för att bli mer omtyckt av svenska folket men jag tror att han alltid kommer vara "Jockibois kompis", Han som var otrogen, slemmet..Ja, det finns många namn till en sådan mediakåtjävel...

Jockiboi ska vara med i Debatt som sänds ikväll och ämnet är inte helt förvånat: Otroghet. Blev inte Nemo bjuden eller? Vad kan han bidra till? Ska han moona(visa rumpan) i direktsänd tv eller? Jag undrar vad syftet är om man bjuder in han..

Jag har fått för mig att jag inte vill skriva om sådana mediakåtajävlar som gör vad-som-helst för lite ligg? Dem är inte kända för nått bra utan bara för att Nemo har varit otrogen, Vara Jockiebois kompis, Visa naket..Känns så fruktansvärt löjligt och jag hoppas verkligen att dem inser vad dem har åstakommit "Inget, Mitt liv är meningslöst"...


BLONDINBELLA OCH SJÄLVSÄKERHET

Isabella löwengrip "blondinbella" var med i Efter tio imorse för att prata ekonomi och pengar. Jag fick nått fix för mig att kolla runt hennes mun för att det var inte vad som helst hon hade där utan hon hade verkligen blemmor. Jag tror att det inte är nått problem för henne nu men det känns endå på nått sätt att hon inte skulle ha det.Hon har råd och all tid i världen för ordna till sitt utseende..

Jag vill poängtera att jag har haft finnar och att jag har ätit precis samma tabletter(Roccacutan) som hon har gjort och jag har bara "ärr" kvar.Jag har inte fått finnar på länge men nu har jag endast fått en på kinden och lite längre ner,(Dem försvinner snabbt..) Jag undrar vad som gick fel med träningen, kosten, ptfia och speciellt självförtroendet.Hon försöker visa sig stark men innerst inne så verkar det underligt på nått sätt. Ingen är perfekt, varför försöka vara det? Det är "okej" att ha brister, De är det som gör oss mänskliga.

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


DET ÄR LÖJLIGT ATT BEHÖVA PROVOCERA FÖR ATT BEHÅLLA SINA LÄSARE

Gaybloggen funderar på att ta barbiedrogen för att jävlas med sina läsare för att det blev en sån hysteri kring det. Känns som om han känner sig tvungen att provocera..Jag undrar bara när barnmaten kommmer..Det känns så otroligt passë att provocera för att behålla sina läsare..Säger bara att det är not "gaybloggah-style"..

I sommar kommer många bloggare åka på en bartenderutbildning som kommer äga rum på Rhodos. För att nämna några: Paow, Baby senorita, Krilleboi, Kissie, Jean-pierre(Ung&bortskämd). Jag tror att det är väldigt uppgjort jag tror att det kommer bli någon serie av det hela. Många bloggare kommer vara på samma plats och det finns all tid för drama. TV kan inte missa chansen..Baby senorita känns passé, Jag tror att det kommer bli värsta skrällen, Hon kommer bli som Vanita-Lyxfällan- svenska bartenderskolan..Hon känns som att hon inte alls kommer ha koll på saker och ting och jag tycker att det är synd att bloggarna tror att det är "semester"..Det är HÅRT arbete och man måste faktiskt "plugga"..Känns som det inte alls är rätt grej för dem att göra..Jag ser ingen direkt BARTENDER i dem heller.

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


"DET VERKAR SOM ATT HON HAR SKRIVIT DEN SJÄLV?"

Jag läste precis i en skvallerblogg som jag faktiskt följer slaviskt även om det känns lite svårt att erkänna..Hur som helst så påstår dem att Carolinas Gynnings tidigare böcker har hon inte alls skrivit. Skvallerbloggen bör nog ta reda på fakta innan man påstår något så dumt. Fast jag har läst hennes blogg så länge jag kan minnas och jag vet att hon har skrivit sina tidigare böcker själv. Tror dem verkligen att någon annan författare skriver om Carolina Gynning? Ger er...

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

Alla gör misstag?

Ingen mindre än Anna hibbs har blivit fälld för narkotikasmuggling. Hon beställde någon insomningstablett på nätet och tabletterna är bara olaglig här. Jag tycker synd om henne men jag kan inte låta bli att undra vad som driver en person att beställa tabletter på nätet? Hur kan person vara så dum?(bokstavligen) Tabletterna kan vara vad som helst och det är dumt att tro att det verkligen skulle vara okej att beställa "piller" på nätet. Tänk innan du handlar på nätet nästa gång säger jag bara och det har varit snack till och från om hon orkar att överklaga domen. Jag förstår henne att hon har svårt att ta sig till att hon verkligen är fälld för "narkotikasmuggling", En som smugglar in narkotika har väskor och hon hade kanske bara en karta med tabletter men det spelar ingen roll trots allt. Narkotika är fortfarande Narkotika.. Hon fick en rimlig dom(6månaders samhällstjänst) och hon får faktiskt skylla sig själv. Det är vanligt hyfs att inte beställa tabletter på nätet...

Tror du att det är okej om det är ett "misstag"? Att alla gör misstag och då är det okej?


Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


MICHA ÄR EN ÄN GÅNG EN DÅLIG MAMMA

15åriga-Micha har bokat en resa till Cypern-Malta med hennes barn och nu bokade hon en resa till London. Jag undrar bara hur kan en mamma som går på bidrag ha råd att resa två gånger? Jag undrar verkligen hur hon kan ha råd med det? Jag undrar verkligen var alla pengar ifrån och hur har hon tid att roa sig så mycket? En person som går på bidrag kan inte ha råd att resa. Det handlar om att jag anser hon är svaret på en dålig mamma och hon borde lära sig att ta ansvar. Andra mogna mammor tar mammaledigt och verkligen tar hand om sitt barn.Det är okej att ta hand om sitt barn och verkligen vara hemma. Man behöver inte alltid leva loppan.
Tjejen är strange och borde lära sig att ta ansvar..

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

AMIR JAG VILL HA SISTA ORDET!?

I ett videoinlägg i Gaybloggens blogg får vi se när Jackie tar barbiedrogen och efter det rasade negativa kommentarer in och det blev en väldigt stor snackis.Jag vill bara säga att Amir är blind, Han tror sig veta allt och tror bara att det är hans åsikt som verkligen räknas. " Jag kan skriva vad som helst, jag behöver inte alls ta ansvar" Det har blivit som ungefär kissies utlande " Jag har inte bett någon läsa min blogg eller det är ju inte så att jag säger att unga flickor ska svälta sig själva" Det handlar om att inse att att allt som kan skada människan kan vara farligt(allt som är farligt bör vara olagligt) och är meningen att man ska hantera det varsamt eller inte alls. Det handlar om att respektera andra och inte dumförklara hans läsare och kalla dem luder. Och blir man provocerad klart man måste "ryta ifrån. Det handlar om att inse att man inte har rätt i alla situationer, att faktiskt inse att man kan inte kunna allt och inse att kan man inte ta negativa kommentarer kanske man håller på med fel "yrke"(Det handlar mer om han själv och ansvar än själva barbiedrogen)

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

ANDREAS CARLSSONS AVHOPP

Andreas Carlsson hoppar av Idol och TV4 ska försöka hitta en ersättare.Min första tanke var att Orup skulle få ersätta han eller någon person som vi aldrig har talas om. Jag fick en stor chock när jag gick in på Aftonbladet och fick veta att Alexander Bard men skjortsen och Pelle Liden ska ta över Andreas Carlsson. Jag undrar vem Pelle Liden är för person som ska ersätta han? Jag har aldrig hört talas om den gamla mannen och att dem två ska få ersätta är en riktig skräll. + Att Pär Lernström ska ersätta självaste Peter Jidhe. Jag känner att dem kan lägga ner skiten direkt. Det är en skräll och pinsamt att dem resonera på det sättet. Vad tänkte dem? Dem är väl endå personer med erfarenhet? Idol 2011 kommer bli en rent av en dålig säsong och jag tycker att det är synd att dom inte satsar mer.

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

Medelålderskvinnor ska inte blogga..

Jag vill tala om Amanda schulman, Jag kikade precis in på hennes blogg, inte för första gången eller någon bloggare som följer slaviskt. Hur som helst tror hon att lycka endast handlar om hur frisk man är som person och hon tror inte alls att pengar kan bidra till ett lyckligt liv.

Jag tror att först och främst att "medelålderskvinnor" inte ska blogga. Dem är till åren(Det är väl en anledning nog?) och att försöka blogga hela livet är faktiskt en sak som inte fungerar. Det håller bara en vis tid om jag ska vara så hård. Men jag personligen vill inte läsa om dessa medelålderskvinnor som förbittras över unga människor som lever livet och lyckas att åstakomma något när man är så pass ung. Allt handlar om avundsjuka.

När det kommer till Amanda schulman så klagar hon faktiskt över minsta lilla. Hon verkar ha en pyskiskt ohälsa vilket innebär att hon mår dåligt varje dag och måste beklaga sig över sin situation varje dag. Det känns som om hon börjar bli bitter precis som Katrin. Det kanske blir så när man lever med bröderna schulman? Hur ska man annars stå ut?

Jag tror inte allt handlar om pengar. Jag tror precis som Blondinbella skrev för någon dag sedan, Att känna sig ekonomiskt oberoende kan vara en del av att känna lycka. Det finns faktiskt många delar av känna lycka och jag tror inte att det handlar om hälsa- och ohälsa men det kan fortfarande vara en del av att känna lycka men jag tror inte allt det alltid handlar om det. Det är viktigt att förstå att alla människor värderar saker och ting olika och vi kan inte se andra människor vara lyckliga eller lyckas. Det är tabubelagt.


Vad är lycka för dig?

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

LUGN FINNS DET INGEN SKYMT AV!?

Micheala "Forni" har skrivit ett inlägg om ålderdom, hur hon ser fram att se hur hon lever när hon är gammal och grå och vem hon lever med. Jag kan nog svara på hennes fråga: Hennes liv kommer inte vara någon större skillnad från det liv hon lever idag. Jag tror att hon kommer leva som Östermalmstanterna eller Svenska hollywoodfruarna. Jag tror faktiskt att innerst inne att hon är rädd för att bli gammal och grå och sitta där och ångra att hon inte tog hand om sig själv bättre. Stress, Champagne, Resor, Jobb kommer nog hennes liv vara fyllt av och jag tror inte en sekund på att hon ens funderar på att pensionerar sig eller har skaffat barn. Hon vill ha stress i sitt liv och vill jobba för annars blir hon rastlös. Precis som alla andra bloggare : Blondinbella, Petra Tungården, Frida Farhman, Sofi Farhman, Angelica Svensson (Angelicas closet)Jag kan rabbla upp fler, Listan tar aldrig slut.

Och lugn, det kommer inte finns en skymt av det och tror inte en sekund att hon klarar av att "slappna av"..

Fast lite hopp finns det, Ebba won sydow är gravid och börjar snart leva ett "vardagligt svennigt liv" så hon behöver i alla fall inte sitta och ångra sig att hon inte blev gravid, levde ett familjeliv eller tog hand om en annan varelse. (Det är faktiskt en del av livet)  Eller kanske insåg att det också finns ett vardagligt liv också man kan leva och känna att det är bra det också? Jag tror att hon är rädd för att börjar ett nytt liv och jag tror att hon kommer bli rastlös när ungen har ploppat ut och hon är mammaledig..

Jag kommer bara med teorier. Det är spännade att grubbla över andras liv och se hur dem kommer leva om några år.Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi! 


SATSA PÅ RIKTIG TV?!

Vi kan nu avsölja att :

Blondinbella skriver i ett inlägg att hon vill ha ett reseprogram på "webben" och det är nog dags att jag ger ett råd till henne, När man är så pass känd som hon är ska man ha ett eget program på TV och inte på webben. Jag tror att det handlar om det är mycket mer människor som kollar på tv än på webben, även om det är många som kollar på webben. Jag tror innerst inne att man får bättre tittarsiffror på TV än på webben..Men det kan självklart vara kul att se blondinbella mer tillgjord och se hennes stressiga liv live.Och hon är inte ensam att tro att man har gjort "TV" när man har gjort enstaka program på webben...

Kissie opererar sig idag och hon har sagt att hon ska korrigera brösten, det vill säga "ändra"på dem. Hon har lämnat storleken till oss och fantasin. Hon vågar inte erkänna att hon har gjort ett misstag. Hon vågar inte erkänna att hennes bröst är en aning för stora.

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi


Jag vill också ha en åsikt!

Jag håller med Tyra om att Top Model börjar spåra. Det har alltid varit tal om att du måste ha en personlighet eller att man inte alls har någon..När det inte alls är viktigt..Och vad är frågan när en giraff( En person som har anorexia) går vidare? I hela Top Models historia har det alltid varit viktigt att en person som har sunda värderingar och har en sund kropp som går vidare!  Det har varit sjukt viktigt för Tyra i alla säsonger hon har gjort! Alla "riktiga" modeller som har varit mina favoriter har åkt ut. Dem har haft personlighet, Dem är äkta och kan ta bilder och har framförallt sunda värderingar. Jag tycker bara att det är så fel den här säsongen för att Tyra banks är den som kom på kurvorna...

I modellbranschen är det många som ser anorexiska ut och Tyra banks började ändra på modellidealet och om giraffen går vidare så känns det som att hon har börjat om på nytt. Allt hennes arbete är förjäves. När Chris åkte ut la jag ner det hela. Det är inte värt att se längre..

Jag är sjukt besviken!!

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

VILL DU DESIGNA MIN BLOGG?!

Jag fick en kommentar om min design. Jag har försökt att ändra på den mer än 10 gånger och det går verkligen INTE så om det finns möjlighet att ni kan hjälpa mig..Hör av er!!!


FOLK I FÖRORTEN HAR INTE RÅD ATT KLÄ UPP SIG!

Jag vill ta upp Paows uttalande om hur man ska klä sig på krogen " Enligt henne låter det i alla fall klär du inte upp dig gå inte ut".. Jag kan hålla med henne delvis att det är få människor som verkligen klär upp sig. Men det kommer inte riktigt från rätt person, Jag tycker att det är fel att säga att andra klär sig dåligt när man själv också gör det. Det är dubbelmoral!  Det är få människor som inte orkar klä upp sig men det är nog mest för att vi lever i Sverige, Vi vill inte dra uppmärksamheten till oss för att vi gillar varken uppmärksamhet eller att vara kända. Jag talar om människor som verkligen lever i verkligheten.. + Folk i förorten har inte råd att klä upp sig till sist!


Forni + Cimon = Sant
Jag är inte den som är den( Jag vill helst inte skriva om människors "privatliv" men dem är ett undantag). Jag tycker verkligen än en gång att dessa två personer är helt underbara tillsammans och tycker att det är dags att dem blir tillsammans igen. Hur lång tid kommer det ta? Fast å andra sidan så kanske det är bra att dem lever vid sidan av för Forni hade inte brytts lika mycket som hon gör om sig själv nu. Det kanske var "uppbrottet" som gjorde att hon insåg att det faktiskt är okej att bry sig om sig själv och pyssla om sig själv. Hon verkar ialla fall inte "pysslat" om sig själv tidigare..

Dem har varit i rampljuset så pass länge så dem borde vara medvetna om att deras liv är fortfarande så pass intressant och får ta lite "skvaller"! " Dont hate the game, Hate the player"

Kissies viktsnack
Jag och en vän som fortfarande är ganska liten började prata om Kissie, Ska hon förstora sina bröst eller ska hon förminska dem? Jag tror inte på att hon kommer förminska dem. Hon har blivit storleksblind och har man gjort det en gång så kommer man göra det en gång till.Jag frågade i alla fall min kompis om hon verkligen läser hennes blogg och jag fick svaret att hon bara kollar på hennes bilder. Säg mig, Läser ni verkligen hennes blogg eller kollar ni på bilderna bara precis som hon?

Och jag tror inte en sekund att hon har vägt 70 kilo. Vilket påhitt!

Micha som mamma:
Hennes läsare påstår att hon inte tar han om Kelly. Det verkar som om att hon hellre umgås med vänner än sitt barn. Jag tycker att tjejen är skum och kan inte alls ta ansvar. Varken Kellys "pappa" eller hon kan ta hand om henne och jag säger det för att dem själva fortfarande är barn och är väldigt omogna.

Jag ber om ursäkt för att det tog så lång tid att skriva det här men jag hoppas på att det går lite fortare och roligare att läsa.. Pussipussi


Ligga med chefen?

Dessie är fortfarande ett litet barn och hon har förlovat sig med sin 10år äldre kille. Hon har gjort så vi bara kunnat spekulera i detta tidigare men jag kan bekräfta att han är 26år och är även hennes "manager" (Han heter Daniel och ser väldigt utländsk ut kan jag tillägga). Vi kan dessutom konstatera och att det är väldigt sjukt, omoraliskt, omoget att vara tillsammans med en tio år äldre man när man "bara" är 16år. Det vore en helt annan sak om personerna var 26 och 36... Jag undrar verkligen var är föräldrarna?


Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..Bara för att jag tycker så betyder det inte att det är "rätt". Pussipussi

Ni har väl inte missat?!

Kissie medverkade i programmet Debatt i torsdag och "tog hem det". Ingen är tvingad till att läsa hennes blogg och det är hennes liv. Hon skriver om vad hon gör om dagarna och säger inte alls att unga flickor att börja äta barnmat. Så gick resonemanget kring henne och känner att det inte behövdes någon debatt för att förstå det. Jag känner bara att hon kom lätt undan. Den slutsatsen kunde man dra utan någon debatt och nu fick vi se Alexandra nilsson tala, inte kissie.

Peters medverkan i Debatt, Han var kissies vapendragare precis som alltid och satt brevid henne för att försvara hennes heder(hon kan inte tala för sig själv).Han försökte få debatten att handla om honom och var som vanligt galet ironisk och dum i huvudet precis som han kan vara.

Micha, 15åriga mamman funderar på att operera brösten - Jag känner verkligen att hon aldrig hade kommit på fått tanken om inte kissie hade gjort det.Hon hade aldrig funderat på det då. Jag tycker att hon börjar hamna i dåliga umgängkretsar och det kan inte sluta på ett bra sätt. När kommer hon falla?


Jag såg på The voice imorse där Calle har hoppat in för att Jakob Öqvist är på semester och vid ett tillfälle så började dem pratade om en person som gick vidare till globen i melodifestivalen. Martin björk och Crawfoord ville i alla fall talamed denna person men så feg som Calle är talade han ur sig det och jag känner verkligen att både Alex och Calle schulman kommer få äta upp det.(Dem förolämpar människor gång på gång och denna person var en av alla). Dem vågar inte möta människor som dem har förolämpat i det verkliga livet. Calle sa gång på gång att han inte ville träffa "The moniker"

Jag tycker att det är synd att dem inte vågar ställa sig till svars. Dem är endå VUXNA människor..

Jag kommer bara med teorier och "bollar" ideer.Hoppas att ni förstår det att min avsikt bara är det inget annat..


Senaste nytt inom bloggvärlden

Kissie fortsätter med sina video-bloggar för att visa sitt rätta jag för att försöka behålla sina läsare och hon börjar
få ont om knep så hon forsätter med sina videobloggar.Tror att det inte skulle förändra våra åsikter i vilket fall som helst...

Mogi, Kissie, Baby senorita ska medverka i Debatt som sänds i morgon kl 22:00 på SVT. Kissie vågar inte medverka i några program så hon kommer troligvis inte medverka för att hon tycker att det är förlångt att åka till. Det ligger i göteborg.Hon har kommit med den ursäkten... Mogi har redan spelat in ett inslag till Debatt så förhoppningsvis kommer vi få se Mogi och Baby senorita. Tyra har fått förfrågan men eftersom hon befinner sig i London dem kommande dagarna har hon skrivit ett inlägg. Debatten handlar om kissie till största delen och Jag tycker att det är fegt och omoraliskt att inte dyka upp. Hur länge ska hon egentligen gömma sig?

Dem har ialla fall blivit inbjudna för att Alex schulman har sagt att dem inte kan hantera sin framgång och hantera den makten dem egentligen har och osv..

Micha (15-åriga mamman) börjar umgås med Paow, Daniel Paris, Hugo för att öka sitt besöksantal. Hugo och Paow har skrivit tidigare att hon är bakom flötet och nu när dem har börjat umgås har dem ändrat uppfattning. Jag håller i alla fall fast vid min åsikt och tycker att det är galet mycket dubbelmoral i deras uttalanden.

Hugo ska släppa en låt och gett ut en "teas" på sin blogg. Jag skulle inte satsa på en sångkarriär om jag vore honom. Han sjunger inte alls bra och jag förstår inte grejen med att alla killar ska sjunga...Jag har verkligen tröttnat på sådan macho-typer..Dem som verkligen är bra kan självklart syssla med det, Som till exempel Oskar linnros, Petter, Daniel Adams Ray..

Paow försvarar kissie. Hon säger att hon har rätt om Dessies bolag( Att dem utnyttjar små flickor och flickorna får inte betalt). Och Dessie har verkligen tagit åt sig. Hon har tagit en blogg-paus.Hon har sagt att hon uppdaterar ikväll men vi får väl se hur det blir med den saken..

Kände att jag behövde uppdatera lite om det allra senaste inom blogg-världen och än en gång tycker jag bara att det är så kul att se när andra människor gör sig till åtlöje och gör bort sig, + hur dem spenderar sina dagar..




HOT GOSSIP!

Blondinbella var med i Gormorrn Sverige i morse(7:45) för att prata jobb och arbetsmarknaden och jag håller inte riktigt med henne om att fler ungdomar vill ta mer plats på jobbet.Jag är en person,  en tjej och verkligen vill arbeta och söker jobb och jag vet inte någon ung person som faktiskt "vill ta plats" och vill verkligen ha jobbet som en livsstil. Jag tycker att det är fler tjejer som vill arbeta inom mode -styling-smink och då krävs det att man har det som en livsstil men hur många tjejer får egentligen ett sånt jobb eller ett jobb som krävs en livsstil.

Jag kan delvis hålla med om att vi vill vara en del av jobbet. Att kunna få bestämma mer, ta mer plats och vara en del av företaget. Men det är mycket mer än så och  så är det inte alla som kan lyckas lika bra och kan bli lika framgångsrik som hon har blivit. Jag tror på att många människor vill faktiskt ha ett jobb som dem trivs med och tycker att det är roligt och kanske till och med ett 9-5 för att få fritid och få tid till livet. Det är faktist inte alla som vill vara arbetsnarkomaner och vill faktiskt kunna slappna av.

När det kommer till mig så vill jag ha ett 9-5 för att kunna slappna av och bara vara när jag är hemma för jag har inte alls samma drivkraft eller motivation till att orka att jobba 24/7..Jag vill ha tid för äta gott, umgås, resa, shoppa och jobba vid sidan om och jag vet inte riktigt vilken jobb som får tid till det. Jag är rätt vilsen och funderar fortfarande..


Kissie har läkt dessie låt Wacha got på nätet och jag känner bara att Dessies låt är hundra gånger bättre och jag förstår verkligen varför hon har läckt den. Hon tål inte se andra lyckas bättre än hon själv, Det är självklart att hon måste jävlas, Det har blivit någon av en grej och faktiskt en liten del av hennes livsstil.


Behövde lätta mitt hjärta innan jag kilar och faktiskt berätta det allra senaste. Tycker bara det är så hemskt kul att läsa om andras liv och verkligen se hur dem tar fram sig i livet. Höhö! 

RSS 2.0