Senaste nytt!

Micha och Kevin har återigen återgått till varandra.Vad vare jag sa? Jag säger bara att det en tidsfråga och vad är grejen med att hon försöker vara "privata".. Finns det nått dem kan hålla för sig själva? Det är en aning patetiskt att tro att man kan hålla sitt förhållande hemligt.(Dem går fram och tillbaka) 

Kissie har många unga tjejer som läser hennes blogg, Det vet så gott som alla. Men jag vill bara förklara hur unga tjejerna verkligen är. Jag gissar att dem är mellan 10-19 .Hon har aldrig bett att bli en förebild men att ha en blogg som hela sverige läser bär det med ett ansvar. Varesig hon har bett om det eller inte. Det handlar om hyffs och ansvar i grund och botten. Att man inte ska skada eller göra illa någon men som vi vet så är det inte hennes starka sida. Hon är rätt bra på att skada och göra illa människor. Oskyldiga människor. Kissie shape it up(Skärp till dig)..

Cimon verkar ha repat sig efter förhållandet med Forni. Det var en vecka sedan deras "break up" och jag känner verkligen för Forni. Jag tycker hemskt synd om henne för att dem var verkligen fina tillsammans och tror inte att dem egentligen kan gå vidare på egen hand. Tycker verkligen synd om henne för att hon är verkligen på botten..Jag tror bara att dem behöver komma undefund med hur fint dem verkligen har tillsammans. Jag ville bara komma till: Förstår inte grejen med att alla killar gå vidare fortare än tjejer. Varför ska tjejer vara så känsliga och sårbara?

Behövde lätta mitt hjärta och faktiskt berätta det senaste. Tycker bara det är så hemskt kul att läsa om andras liv och verkligen se hur dem tar fram sig i livet. Höhö! 

Feb. 28, 2011

Det har inte hänt så mycket inom blogg-världen på sistonde som verkligen är värt att nämna. Men here you go..

Kissie har hotat en journalist, Jag hade passat mig för att göra något sådant om jag vore henne, Hon förlorar bara själv på det i längden..När ska hon inse vad hon håller på med? När ska hennes föräldrar uppfostra henne?

Paow, Anagina, sibel, meral är med i dagens avsnitt av Stylisterna. Missa inte det! Du kan se det redan nu på kanal5!

Allt fler bloggare åker till London för att shoppa. Jag tycker att det är en trend och undrar verkligen vad grejen är med London...Känns förutsägbart att verkligen alla åker dit..Det är som Australien..Det är så mainstream och jag tycker att vi bör hitta något annat land..

Dessie är än en gång förlovad.Hur många gånger ska vi säga det? Jag tror att det absolut är sant och tycker att hon ska sluta förneka det eller "teasa"..

Jag kommer hedanefter uppdatera "veckovis" så håll ut..

Vad har ni för problem?

Senaste nytt!

Eftersom jag inte har allt för mycket tid så sammanfattar jag det senaste nytt just nu inom blogg-världen

Micha och Kevin har förlovat sig och gjort slut( Enligt dem är det en "paus" men jag tror att verkligheten kommer ifatt dem. Dem kan inte förlova sig när man är så ung. Det var någon som sa "förlovar man sig måste man gifta sig" Jag håller med till en vis del men det är fortfarande stor skillnad på att förlova sig och förlova sig. Men som sagt dem är så långt ifrån mogna...

Jag undrar om Paow och hugo är tillsammans igen? Finns det någon som kan bekräfta det? För att citera han själv: "När våren och sommaren kommer så är det annorlunda, då undrar man istället vart alla snygga tjejer har kommit ifrån. Helt plötsligt ser man vältränade nakna ben på stan, man ser en helt annan utstrålning och energi. Alla går helt plötsligt med ett leende på läpparna." Vill han verkligen ha andra tjejer att kolla på eller är det jag som tar allt så bokstavligt?

Cimon och Forni har gjort slut. Dem som hade det så bra! Jag är precis lika chockad som er. Hur kunde det hända? Jag trodde att dem skulle ta sitt förhållande till en annan nivå(Flytta ihop) Jag förstår inte varför dem tvekar på kärleken. Det är inte första gången. Det är i alla fall inte så troligt att dem kommer hitta någon annan som komplemterar varandra eller står ut att leva med dem så hur länge tror ni att det kommer hålla den här gången? När tror ni dem kommer bli tillsammans igen? Och varför överanalyserar dem allt?

Kissie
gör allt för att bli känd och när hon ser andra försöka bli känd ifrågasetter hon det. Hon får göra allt men ingen annan får göra allt? Får inte andra bli kända eller? Det är ju inte så att hon förlorar på det.

Bigbrother. Det var premiär i söndags och av det lilla jag såg av programmet så tvekar jag på att det finns en ny Linda "Rosing" eller Carolina Gynning.Jag tror inte att det finns en person som kan lyckas lika bra.

Och "förlåt" för dålig uppdatering men jag har inte haft nått vettigt att skriva om.

Feb. 14, 2011

En person som inte heller mycket i huvudet är 15-mamman Micha, Jag vill egentligen inte skriva om patetiska människor men det känns som jag behöver reda ut en massa...

1. Kissie klankar ner på unga mammor speciellt Micha..
Jag håller faktiskt med dem som har kommenterat på det inlägget. Hon tror att ALLA ska tycka och leva som henne vilket aldrig kommer hända.
2. Micha bråkar med sin pojkvän
Unga par bråkar mer och ingen mindre än Micha och hennes pojkvän. Det känns som det inte går en dag utan att dem hamnar i kläm!
3. Hon eller han slår varandra(Har inget koll vem som gjorde vad) och det slutar med att hon skadar sig själv
Hon blev så lessen att det slutade med att hon slog han? och skadade sig själv. Hur jävla moget är det? Jag skulle vara rädd för hennes barn om jag vore henne. Hur tryggt är det att ha henne som tar hand om barnet?!
4. "Dem gör slut och förlovningen upphör"
Bråket blev stort och hon skrev att dem inte längre skulle förlova sig.
5. Dem blir vänner och ska förlova sig
Dem är naiva. Dem är omogna. Dem är FORTFARANDE barn!
Jag förstår verkligen inte grejen med vara så privat i bloggen. Det finns ingen bloggare förutom hon som skriver att hon skadar sig själv, att hon bråkar med hennes pojkvän och till slut att hon ska förlova sig fortfarande..

Jag anser att man först och främst:
Att man ska förlova sig när man är tillräcklig gammal för ett förhållande och vara tillräcklig gammal för att vara ihop med någon..Det är skillnad på att förlova sig och förlova sig. Som jag har sagt innan så finns det dem som tycker att man ska förlova sig innan man gifter sig.(det är själva giftemålet) och sen finns det bara dem som bär en ring för att visa att man älskar och håller sig till en. Jag undrar bara om hon verkligen har planer på att gifta sig...Åh jag blir så sjukt förbannad för vuxna människor borde väl finnas i deras närhet..Var håller deras föräldrar hus någonstans och finns det någon som kan uppfostra dem?



Syskonen nilsson

Jag tror inte en sekund på varken Peter08 eller Kissie. Jag bryr mig inte om att han har blivit påkörd eller vad nu han har blivit.Han förtjänar varje smäll.  Jag undrar ibland om man kan bygga ett helt LIV på en lögn och när det kommer till dem så kan man faktiskt göra det. Finns det något allvar alls kring dem? Jag tror faktiskt att dem två inte är helt friska. Dem har någon slags sjukdom. Något som kommer följa dem resten av deras liv.

Att tro ens försöka tro på dem är nog som att tro på en spåtant och dessutom vad är grejen med att han ska vara med i BigBrother. Behöver han verkligen SABBA det också? 


VAD ÄR GREJEN

Kissie har kommit på att man ska äta, HAHA Tjejen är inte lite efter!!!!


NU FÅR DET FAN RÄCKA!?

Jag tycker att det får räcka nu. Kissie har varit i farten igen och påstår att företag påverkas av hennes blogg. Dem har börjat med att man kan samla koder till barnmat men jag känner bara att det är löjligt att tro något sånt även om det kanske delvis är sant. Människor påverkas faktiskt!

Men det är endå så att det hon skriver i bloggen faktiskt kan påverka andra människor och tycker att hon missbrukar den "makten". Hon borde ha lärt sig vid det här lagret att människor faktiskt påverkas av det hon skriver. Ialla fall unga tjejer som önskar att dem var som henne...

Det verkar som att hon missbrukar mycket en hel del och vet inte längre vad gränsen går...Hon har fastnat i nått och jag vill inte vara en del av det. Jag undrar bara när hon själv ska inse att hon faktiskt skadar andra...

Foki

(Fortsättning på inlägget innan)
Jag ville inte göra inlägget för lång så att ni inte orkar läsa. Hoppas att ni förstår vad jag försöker säga.

Jag fortsätter på teamat pengar...Känns som att jag verkligen behöver tala ut och lätta på mitt hjärta när det gäller Foki.

Jag anser att hon har byggt upp sin blogg på att visa upp  prylar som hon har handlat eller från Google.se som har lagt upp på bloggen. Jag anser att hon är känd för det. Hon har nichsat sin blogg på detta och jag tycker att det är mer okej att lägga 200kr på ett äpple än att lägga 50.000 på en klocka för att det är en del av hennes blogg.

Visst det känns visserligen som att jag säger emot mig själv men saken är att det finns gränser hur mycket man får spendera även om det inte min ensak. Men det säger väl sig själv egentligen? Att man lägger 50.000 på en klocka är inte normalt. Och när det kommer Foki så spenderar hon inom en rimlig gräns vilket Mogi verkligen inte gör på långa vägar. Hon spenderar till höger och vänster och känns inte riktigt som hon har koll på vad hon spenderar pengarna på eller har koll på läget. DET FINNS EN SÅKALLAD GRÄNS!!!!

När det kommer till Foki så förstår jag verkligen inte vad hon får alla pengar ifrån. Hon är 18 år och spenderar till höger och vänster också. Men det känns som det är en aning mildrare. Hon försöker hålla det inom en gräns(Hoppas jag?)


Mogi

Dagens inlägg får gå i pengar-tecknet idag...Känns som att jag verkligen behöver tala ut och lätta på mitt hjärta när det gäller:


En person som jag helst inte vill skriva om eller uppmärksammas är bloggaren Mogi. Hon är en person som verkligen lever i överflöd och kan spendera vad hon vill på vad som helst och tycker att "Alla bör ge till välgörenhet". Jag förknippar hon med shopping, shopping och åter shopping. Hon spenderar 50.000 i månaden och jag kan verkligen inte förstå det.


Nått som är viktigt att klargöra är att jag är inte alls bitter. Jag undrar bara hur hon tänker. Till exempel så spenderar hon heller 50.000 på en klockan än en att bjuda 50.000 på en lägenhet. Som jag har förstått det genom hennes resonämang spenderar hon heller 50.000 på en klocka för att "den kan gå i arv" och hennes "barnbarn" kan ha använding för den.(Hon ser det som en investering) Jag tror inte en minut på att hon skulle ge en klocka värd 50.000 till sina barn eller barnbarn..  

Hon tänker egoiskt när det kommer till shopping och jag kan inte se att hon skulle kunna dela med sig. Hennes garderob är fullt av tunikor i överflöd och jag känner bara att det är så otroligt onödigt att spendera på det sättet för hon har knappast användning för alla.

Jag köper inte hennes resonämang.(Varifrån kommer hennes pengar?) Varför känns det så som om hon är full med dubbelmoral och dylikt? Känns verkligen som att hon behöver vara med i Programmet The secret millonaire- svenska ofc..


RYKANDE FRÄSHT

Det har precis blivit bekräftat att Kissie och hennes superäckliga bror Peter ska medverka i Stockholmsnatt som kommer visas på TV6

Jag undrar bara..Har vi inte fått nog?


Carolina gynnings uppdrag

Carolina gynning har bestämt sig för slopa sitt smink ett tag och det verkar gå bra, än så länge. Men jag förstår inte vad som är syftet för i själva verket är vissa bara födda att se bra ut i alla lägen vilket Gynning gör. Hon behöver inte sminka sig för att se bra ut.Det är få människor som kan visas utan smink och fortfarande vara snygga.

När det kommer till oss vanliga skulle jag se fler som gör iordning sig och klär upp sig. Vi har för några som gör det i Sverige.Och när det kommer till Gynning, Vad är grejen? Vad försöker hon att säga? Att fler ska vara lata och strunta att göra iordning sig? 


FAN VAD FOLK ÄR EFTER!?

Paul haukka har tidigare jobbat på Thevoice och nu har han blivit ersatt med Martin Björk(Tidigare känd från Fråga olle). Han jobbar på 107.5 - Sveriges största dans golv nu i alla fall och tycker att det är sjukt synd för att hur länge har inte han jobbat på Thevoice? Hur kan han bara bli utbytt bara sådär?

Martin björk
började på Thevoice för 2-3 veckor sedan och jag kan inte förstå att finns folk ute i Sverige som är efter. Han har jobbat där ialla fall  ungefär 2-3 veckor nu och det känns som att han inte riktigt kan mäta sig med Paul Haukka för att Paul är en riktig radiopratare(Har en radioröst) och har ett flyt som Björk inte alls har. Björk känns nervös och har inte samma flyt som Paul.

För att klargöra två saker:

- Jag gillar Martin Björn för att han har verkligen mer utstrålning och energi men han är inte alls lika proffsig som Paul.

- Paul kan förhoppningsvis göra 107.5 lite hetare och lite bättre. Tycker synd om han som fick bara lämna Thevoice bara sådär.


En sak som kanske inte riktigt hade med bloggvärlden att göra men kände verkligen att jag behövde nämna detta eftersom det finns människor som inte hänger med...

Man kan inte tro att det är riktigt sant.

Kissie är redigt bra på att hänga ut "vänner". Hon har hängt ut Jonas(förövrigt en ex-kille som bor i Upplands Väsby om jag minns rätt?) och en annan vän vid namn Sara...

Kissie är redigt bra på att hänga ut "vänner". Hon har hängt ut många ofc. Men det allra senaste är en ex-kille vid namn Jonas som bor i Upplands väsby och en annan vän vid namn Sara. Känns som att hon tycker att det är kul att bråka med människor. Och det tyder bara på att hon söker bekräftelse och har dåligt självförtroende.

Hon tror att hon mår bättre av att klanka ner på andra. Hon tror att hon är bättre än alla andra. Jag ser inte längre skillnaden på kissie och alaxandra, Det har blivit en vardag för henne att vara "kissie" och hon kan inte skilja på bloggen eller verkligheten. Hon har skrivit att det är "så 2010" att vara elak men gång på gång kommer det ifatt henne. Varför hängde hon till exempel ut dem? Till vilken nytta?

Jag tror att ord vid namn KARMA kommer komma tillbaka henne och bita henne i röven.Hon får säkert vad hon förtjänar!


Man kan inte tro att det är riktigt sant. Allt som hon skriver ska man ta med en nypa salt. Jag tror att inget är sant i hennes blogg. Hon har byggt upp en lögn och hon får skylla sig själv.  Hoppas att alla småtjejer förstår det innan det är försent?!

Trodde att man borde ha fattat det vid det här lagret..

Trodde att människor borde ha fattat vid det här lagret... Alltfler "bloggkändisar" köper chihuahua i hopp om att vi "vanliga" ska ta dem på allvar(Dem tar ansvar för någon och tror att det kan ändra vår bild för dem). Det gör snarare dem ännu dummare för att chihuahua är inte en hund utan det är en råtta.


Känns som att det är inte längre är mode eller inte på något sätt trendigt att ha chihuahua över huvud taget.
Jag har aldrig varit en hund eller kattmänniska. Men nu när jag har bott hos min pojkvän ett tag så har det ändrat sig eftersom han har en katt(Wilma för den som vill veta). Så jag har nog blivit en kattmänniska på senare dagar.. 


KAN NI INTE TA SKIT?!

Jag vill klargöra en sak även om det har gått några dagar.Det är en jäkla rabalder över hennes medverkan på Finest Award förra veckan och jag känner bara "börja gråt" till alla bloggare som tog illa upp av hennes kommentarer under kvällen.. Hon droppar elaka kommentarer till alla och ni är inte "unika" på något sätt. Jag säger som Daniel Paris gjorde " Jag garvar bara åt henne"..Paow säger att hon var nervös och att folk ska respektera det. Men jag vet hur hon fungerar..Hon är elak mot alla.Och jag tror inte en minut på att hon var nervös.(Se bara på The voice på morgonen..Hon har den personligheten)  Tyra är en av dem som är bittra över detta och hon har skrivit i sin blogg att Josefin går på droger..

1. Kan ni inte ta skit till och börja med? Har ni inte lärt er något under alla dessa år?

2. Josefin har en annorlunda humor och det är verkligen inte alla som fattar den.

3. Kan ni inte ta lite skämt? Tror ni verkligen på att hon menade allt hon sa på allvar?

4. Hon var inte alls nervös. Hon skämtade bara på sitt sätt.


Sluta älta för guds skull.


Kissie du är busted.

Kissie, du är busted. Vet du inte hur många kalorier det är i såsen? Vet du inte hur många kalorier det är i ett glas vin?! Åh du är så naiv..


Hoppas att hon får vad hon förtjänar

Kissie älskar att provocera och ge unga tjejer att må dåligt (inte helt obekant?). Hon går bland annat på barnmatdieten, Hon redigerar sina bilder galet, hon gör skönhetsoperationer på skönhetsoperationer och allt gör hon verkligen medvetet. Det började i alla fall som ett skämt och, hon tänkte säkert att det skulle vara kul att driva lite men nu har det har gått överstyr, Det finns ingen som helst gräns hur långt hon kan gå och jag tror faktiskt att det har blivit en livsstil för henne.

Vill ni verkligen veta vad som är överdrivet? Till och börja med så har hon:


- Hon har bett sina läsare skicka in vad dem väger för att andra ska få dåligt självförtroende
Varför ska småflickor bry sig om sin kropp? Varför all hysteri kring sin kropp? Varför ska tjejer i 13-16årsåldern bry sig om sin kropp och "banta". Jag har inte fattat poängen.

- Hon bantar fast än hon är trådsmal
Har ni sett hur smal hon verkligen är. Hon behöver fett och muskler för att överleva och för att få energi och klara av livet måste man äta. Det vet väl varenda person?

-Hon opererar sig lika mycket som hon byter underkläder
Hon ska operera sig igen. Större eller mindre är frågan. Hon vill ha större? Jag hänger faktiskt inte med där, Hon ska väl operara större? Jag håller faktiskt med henne om att det är mer rätt(mer okej) för en ful människa för att en person som är ful skulle operera sig EN gång. (Inom en RIMLIG gräns) och det handlar om att inte sätta sitt liv på spel men jämfört med en snygg människa skulle personen operera sig gång på gång på grund av det har blivit ett beroende, blir blind " Jag måste göra en till operation" och sätter faktiskt sitt liv på spel.

Skillnaden är att en ful människa går inte till överdrivt, Vanliga människor sätter inte sitt liv på spel.
+ en vanlig ful människa vet var gränsen går..

-Var är hennes föräldrar någonstans?
Jag undrar verkligen var hennes föräldrar håller hus. En vanlig person skulle aldrig tillåta hennes barn att leva så som hon gör så hennes föräldrar kan inte ha uppfostrat henne. Dem har inte gjort det alls. Det kan inte vara "sunt" att leva som hon gör och jag är verkligen inte ett dugg avundsjuk.

Övrigt
-Hon har dåligt självförtroende
Hon har dåligt självförtroende för att hon blev mobbad som ung och söker bekräftelse. Det är självklart. Jag tror faktiskt att hon är full seriös med barnmatsdieten.Hon vill verkligen svälta sig själv och se ut som en pinne. Hon är sjuk. Hon har en sjukdom. Hon är både psyskiskt och fysiskt sjuk. Jag tror inte på att hon kan må bra.

-Hon undvikar bloggare för att hon är feg
Hon funderar på om hon ska börja gå på fler event men hon har inget att gå med för att vara riktigt konkret. Hon umgås med DennisM(Enda bloggaren) och det tyder ju bara på att man blir som umgås. Han är en anorexiaunge precis som hon. Visst jag ska inte kasta sten i glashus. Han har faktiskt börja äta...

-Hon härmar andra bloggare med kläder
Hon gillar att härma och ta efter andra. Nu har hon köpt en likadan som dessie har. En trend som återkommer i bloggvärlden är att bloggare härmar varandra. Köper samma klädesplagg som andra har i brist på fantasi.

Och till slut kissie. Du är snart d-ö-d så som hon håller på...

Jag vet att jag går hårt ut men det tar verkligen aldrig stopp.Jag är rädd för henne. Hon kommer dö i anorexia eller nått
. Det är bara en tidsfråga innan hon spyr upp maten.(det har nog redan hänt..) Tar upp det för att det hennes liv hänger på en skör tråd.. Kissie vikten är inte det VIKTigaste...


RSS 2.0