Du har fått allt om bakfoten...

Hugo rosas var i Argentina för att spela in ett program (inte helt obekant) och åkte genom en förort i Argentina. För att klargöra en sak så är en det stor skillnad mellan förorterna här hemma i Sverige och där borta(Jag hoppas att alla vet det). Hur som helst tyckte han i alla fall att det inte finns några fattiga i Sverige. Men jag undrar bara vad är uteliggarna som ligger på plattan i stockholm?  Vad är dem för Hugo rosas? Stenrika? Jag kanske tar det för "bokstavligt men jag förstår verkligen inte det resonamanget för att det är:

- Klart att det är verkligen skillnad, Jämför bara förorten i Thailand eller vilket annat land som man skulle kolla på. Sverige ser annorlunda ut och bara för att man har ett tak över huvudet betyder det inte att man är rik...Det verkar i alla fall som om han tänker på det sättet..

- Människorna som lever i förorten i Sverige är fattiga på sitt sätt. Det finns faktiskt både fattiga och rika i Sverige. (Även om han inte vill inse det) Att faktiskt folk kan ha det dåligt..

- Jag undrar bara vad han för värderingar och hur kan man resonera på ett sånt sätt?

- Jag såg på sveriges variant av " The secret millonaire" och i det programmet får man se hur dåligt hur människor i sverige har det. Det finns faktiskt människor som har det fattigt och har inget alls.
Hugo. Han borde ta och se det!

- Visst det är stor skillnad och man kan resonera att det inte finns några fattiga i Sverige men det är rent idotiotiskt att tänka så.Alla människor är fattiga på sitt sätt.Om man jämför med olika människor är det alltid någon som kommer ha mer pengar och vara rikare. ( I utlandet är det på en annan nivå. där är det extremt..)

Suck

Kissie får svårare och svårare att behålla sina läsare och provocera. Nu hävdar hon att hon går på Barnmatsdieten och börjar videoblogga mer "för visa sitt rätta jag" mer för att behålla sina läsare. Känns att hon har slut på inspiration. Hon behöver hjälp.

Någon som inte har förstått syftet med bloggen

Jag har inga planer på att sluta vara elak. Som ni alla vet har många människor varit "elaka" mot mig och det här min hämnd typ.Nu för tiden finns det bloggar som handlar om allt, så det här känns inte mer än rätt. Alla förtjänar kritik någon gång och det känns som ingen bloggare skriver något vettigt nu förtiden.Så det är inte mer än rätt heller. Dem förtjänar skit och är dem med i spelet får man leken tåla.

Och det känns som jag vill ge respons på den skiten dem skriver...All publicitet är bra publicitet.. 

Jan. 25, 2011

Ta inte illa upp. Men jag tror faktiskt att blondinbella förlorar läsare genom att inte uppdatera bloggen. Visst vem kan inte behöva semester( Jag klandrar inte henne). Men hon kan faktiskt må bättre av lite bloggande, jobb, mail och liknade efter allt som har hänt, Det gör henne sysselsatt..

väldigt nere

Kissies blog är förtillfället nere. Väldigt nere.

Sluta älta

Alex shulman och Katrin Zytomierska är ex (inte helt obekant). Ingen har vågat vara kritisk eller vågat resonera kring deras förhållande för att det vara så länge sedan dem var tillsammans och för att Katrin kan gå väldigt hårt ut. Hon har lärt sig det från Alex tror jag eller vad jag fått för mig i alla fall för att en sådan kvinna kan inte vara så helt själv..Någon borde ha påverkat henne och jag tror att det är Alex. Jag skulle inte vilja bråka med henne. Det finns få människor jag är rädd för men hon är personen som det skulle rycka ur öronen och kunna slå en. Det tog nog slut för att Alex inte längre klarade av att leva med denna kvinna så han gick vidare och jag tror nog att det var bäst för alla. Han är lycklig. Hon är lycklig. Dem är lyckliga på varsin sida som det ska vara. Jag tyckte inte om Alex förut men nu när han har varit med på massa tv-program så jag har nog trots allt ändrat åsikt.

Känns som att hon skulle vara jobbig att leva med och Bingo har nog det inte så lätt..Känns som Katrin är sveriges mest bittra människa. Jag tycker synd om människan. Lev i verkligheten.


GOSSIPS.SE

Jag tycker att den skvallerbloggen ska lägga ner. Bokstavligen. För att personen som "äger" den bloggen tar information+ bilder från falsksanning, dag in och dag ut. Det är SAMMA saker som falsksanning läger ut och det är fruktansvärt löjligt att ta efter. Varför ha TVÅ sidor som har samma information?!

Och bloggkommentatorerna, Jag tycker bara att det är patetiska "kommentarer" om bloggare. Till exempel så ägnar en av "kommentatorerna" sig åt att bara skriva om "Englas"..Livet, bloggvärlden är större än så. Jag tycker att dem bara gör bort sig totalt och bör hålla käft. Den är tråkig och verkligen inget att komma med!

Jan. 20, 2011

Dessie förnekar att hon är förlovad. Förlovad & förlovad innebär två helt olika saker egentligen. Folk tror att man måste gifta sig bara för att man förlovar sig. Jag rekomenderar att man förlovar sig när man inte vill gifta sig. Det behöver inte betyda att man ska gifta sig.Det är bara ett steg.Folk är jättetröga, Jag har förlovat mig men jag har verkligen INGA planer på att gifta mig.(Jag förlovar mig i stället för gifta mig för att det ungefär känns som samma sak) och ville ta förhållande längre..

Dessie säger att hon är för liten för det men se bara på den 14åriga mamman, hon ska förlova sig och hon är 15 liksom. Alltfler gör i alla fall det...Man behöver en än gång inte gifta sig utan kan istället förlova sig. Det känns som samma sak och vill man ta förhållande längre passar det bäst. Men när det kommer till Dessie vågar hon säkert inte ta "hennes förhållande" längre, Hon klarar inte av att hålla sig till en kille(ovanligt) Hon har haft åtsalliga killar som bara kommer och går..Men det skulle ju passa så bra när dem har flyttat ihop och allt..

Sofi Fahrman

Jag beundrar Sofi Fahrman.Hon har alltid sån energi och är alltid lika glad. Hon har mål och drömmar. Hon vill lära sig surfa. Hon vill skriva en bok till(En fortsättning på Elsas Värld). Hon ska förlova sig. Jag trodde aldrig att hon skulle hitta en kille.Det är väl bara en tidsfråga innan barnet kommer? Jag beundrar henne galet. Hon är en FÖREBILD !

Svar på tal till gaybloggen..

Gaybloggen försöker gå ner i vikt och han får påhopp att han inte får äta frukt eller han inte ska äta så mycket frukt för att det är mycket fruktsocker i det. Han påstår att det är bättre att äta frukt före chips.Rent hälsomässigt.. (Det är ingen fara enligt honom)..Men jag tycker att så länge man tränar kan man äta vad som helst, Så länge man förbränner bort vad man "tar in"..

Frukt/nötter är meningen att man ska äta som mellanmål och är en ersättning för till exempel chips,godis(sötsaker i allmänhet)...

Om han inte får äta frukt, vad ska han göra då?

Tjatigt är vad allt är..

För att klargöra en sak, Det har funnits Kenza&Tyra show, Rebecca&Fiona,Anaginashow, Blogoholics, AnaginaShow, Eva Nazemson show..Det är dem allra största i alla fall. Vet ni någon andra program som finns? Kommentera gärna då!

Hur som helst är det så sjukt löjligt+patetiskt att SAMMA personer ska vara med i SAMMA program. Känns verkligen som att det inte behövs.Det går som i en ond cirkel.. Det som behövs är nya människor som kan hålla sig "trendig" länge utan att man tröttnar att se på dem...Och nu har det kommit till Big Brother. Dessie och Gaybloggen ska vara med(Rahlefeldt hade möte med dem så vi kanske få se han i rutan också)...Tycker att dem ska låta det programmet vara. Överlåta det till svenska folket som kanske inte får chansen varje dag. Känns så "förutsett" att dem ska vara med. Vem kommer härnäst? Tjatigt är vad allt är..


När vi inte har någon fantasi härmar vi andra..

Det får vara nog med blogg-tv-shows nu, När ingen har någon fantasi så härmar vi andra. Nu har turen i alla fall kommit till Alexander Erwik. Han ska få en egen show nu och första gästen kommer vara Paow till exempel. Han kommer gästas av "storbloggarna" som vanligt. Känns att det självklart för att alla tv-shows består av det.Kan inte människor tänka utanför "ramarna"? Har inte ni längre någon fantasi?

"Vill alla bli programledare?" har någon skrivit. Jag tror inte att de är det deras planer. Jag tror bara att dem är ute efter uppmärksamhet och kändisskap. Någon karriär klarar dem sig utan. Dem "jobbar" ju( med bloggarna).


Jag anser att det får räcka med till exempel Kenza&Tyra Show,Rebecca&Fiona, Ana gina show, ..Det är i alla fall "orginalen", Resten är bara härmapor...

Känner Anagina press på sig?

Hon medverkade i alla fall i en intervju där hon har sagt hon inte tycker om att blogga. Hon har aldrig gillat att blogga.Hon gör det bara för "att" Hon känner press att blogga för att hon har så många läsare (Hon vann två pris förra året på blogawards) och nu kommer det tillbaka till henne. Hon börjar tröttna för att inget är kul längre. I början kände ingen igen henne och nu känns det som att hon gör videos bara för att hon "måste".Hon gör inget frivilligt längre. Hon känner bara att hon måste hålla sina läsare kvar och bloggar inte längre för sin egna skull. Hon har sjunkit i mina ögon..Jag hoppas att hon hittar tillbaka för att jag vill se FIPPAN igen...


BAD KARMA!

Jag är så galet tröttRosannaCharles. Det skriker uppmärksamhet om henne. Hon ger "svar på tal" gång på gång för att försvara sig själv för att hon är så osäker, löjligt osäker. Hon framstår som att ha världens största ego och hon är sjukt stor.

Jag skriver om det här för att skulle jag till exempel träffa på henne på stan så skulle jag vara rädd. Så där terrorist-rädd.( skulle vara precis lika rädd om jag skulle träffa en terrorist). Jag skulle inte vilja bråka med henne för vem vet vad hon kan göra...Hon är personen som kan klappa till om man skulle börja bråka med henne. Om någon skulle göra något som hon inte skulle gilla så tror jag säkert att hon skulle ta slagsmål som hjälpmedel...Hon känns som negern i filmerna( Med någon professor)... Hon har bad-karma och jag väntar på den dagen det kommer tillbaka till henne...

Ett bevis på att det inte fungerar...

DennisM är känd för sin självförtroendeskola där han försöker ge råd hur man får bättre självförtroende samt hur man går ner i vikt(Han gav råd hur man äter bättre förut i alla fall) Hur som helst är killen undernärd(Man ser revbenen) och jag tycker att det inte är hälsosamt som han ser ut. Jag tycker faktiskt synd om han för att han själv har ett dåligt självförtroende(kanske därför han startade " skolan") och jag tycker att han borde göra något åt det själv, börja äta och bryr sig om annat(livet är mer än vikt och självförtroende).Ingen annan kan i alla fall ordna det åt han. Börja lev i verkligheten..

Till exempel såg jag Konferensresan igår och fick syn på VD:N för iform(typ som viktväktarna)..Och han är verkligen  stor som ett hus.(Han är tjock). Han är inte alls vältränad(Fick en chock när jag fick se han..) Mitt förtroende har sjunkit för det företaget. Jag anser i alla fall att jobbar man på ett sådant företag ska man vara vältränad eller har en "bra" vikt.Visserligen är han VD men bara för att han är det betyder det inte att han inte går fri. Vad är det som gör att han får slippa? Han måste ju träna lika mycket som någon annan...

kan någon vara snäll och förklara?

Jag har ingen som helst koll gällande detta. Cimon och Andreas var väl med i samma säsong i PH(Paradise hotel).Dem två kände  varandra sen innan och nu är det så att jag trodde att Blondinbella kände både två sen innan konferensresan för att dem umgås i samma bekantskapskrets (Forni- Hon är ju tillsammans med Cimon, Petra, Dasha..)

Jag såg i alla fall på Konferensresen idag och då dök Andreas upp på deras  bloggaudition och han blev godkänd och jag frågar mig "får man anställa någon som man redan känner" Meningen var väl att hitta okända, Det var väl själva grejen..

Hur som helst undrar jag hur dem lärde känna varandra? Hade inte Andreas och blondinbella träffats innan Konferensresan? Får man anställa någon som man redan känner? Han har fått en blogg på Spotlife nu..
Jag är inte den bästa på att förklara. Hoppas att ni förstår endå. Läs frågorna så fattar ni säkert


Behöver jag ens berätta?

Jag hoppas att ni har överseende eller åtminstonde "respekterar" min åsikt(Bara för att det är min åsikt behöver det inte vara sant)... 

Som ni vet är bloggvärlden full av lögner och fasader. Den som är bäst på det är självklart kissie för att hon bär på en fasad och levererar lögn efter lögn. Tycker att hon borde tröttna på att vara så elak någon gång..Men vissa växer aldrig upp. Sen har vi Paow, Hon bär på en fasad och ljuger ständigt för sig själv(Hennes utseende). Hon ska vara glad över att Hugo förlät henne och tog tillbaka henne för att annars hade hon nog varit samma fjortis.Dessie hon försöker leka vuxen men hon är så långt ifrån. Visst "hennes" nya jag är bättre, Det kan väl ingen förneka..? Hon har skaffat en pojkvän och blivit lugnare..

Hur som helst är dem faktiskt dem som "brer" på mest och förlorar mycket i längden.Dem bär på olika fasader, till exempel så bär dessa tre på "en självsäker" fasad för dölja sig själv(sitt dåliga jag) och försöka framstå sig själv i bättre dagar även om det inte kanske alltid fungerar.Dessie pratar utan sammahang(pratar om allt samtidigt och framstår som osäker IRL) Se bara på AnaGinas-Show..Paow har en skev kroppsbild..Kissie - alexandra nilsson är bara en stor stor stor lögnare(både IRL och i bloggen) och har en väldigt skev kroppsbild.

Jag ville bara komma till att dem förlorar så mycket på att ha "alteregon" för till exempel så kan man inte föreställa sig hur stora dem egentligen är. För till exemel..Finns det någon som inte läser deras bloggar? Dem kan verkligen påverka läsarna och hjälpa andra människor. Men dem verkar inte ha fattat det ännu trots att dem har bloggat längst. Dem borde väl veta vad som gäller och vad som fungerar.(Lära sig att utnyttja bloggen genom att hjälpa andra ungdomar)..Genom att äta barnmat, operarera sig, svälta sig hjälper ingen, varken dem själva eller andra....Tycker att någon borde lära dem att leva i verkligheten!




dessie är feg

Jag tycker och uppfattar att dessie är feg och pratar oftast utan sammanhang(Hon pratar om allt samtidigt) i alla fall vad jag har för erfarenheter. Uppfattar att hon försöker vara äldre än hon egentligen är. Hon kommer alltid vara känd som den fjortis hon alltid har varit..Precis som paow!

Känns som om dem två aldrig kommer kunna förändra sig eller växa upp. Dem har varit den, dem alltid ha varit.Känns som om dem två är dem mest kända fjortisarna och förstår inte vaför dem har gått skilda vägar?


Sno inlägg?

Det är fullständigt hysteri i de flesta bloggarna om dieter. Vilken man går på och vilken som fungerar bäst. Och ingen kan väl ha missat att dessie har börjat med "barnmatsdieten" och det tog inte lång tid innan kissie nappade på det också. Hon har i alla fall påstått börja med den också eller något..(Sanning eller inte..) Hur som helst är det sjukt löjligt att bara äta barnmat...Hur kan man ens fundera på att göra det? Hur fan kan man tycka om det? Jag skulle aldrig våga äta det!

Jag äter det jag tycker är gott och det som gör mig lycklig. Till exempel så skulle jag aldrig äta nått som jag tycker är äckligt..Jag skulle aldrig komma på tanken att börja med äcklig barnmat..Vilken del av barnmaten är god? Yoghurt(danomino), barnmatsdieten,flingdieten är bara tre av många "bantningsmetoder"..

Det är så sjukt löjligt och väldigt patetiskt att svälta sig själv.(Gör man det mår man inte bra) och jag kommer in på spåret..Vilka värderingar och vilken livsbild har man då?

Varför ska det finnas en sån hysteri kring mat? Varför ska det vara fel att äta riktig mat?


Vilken variation!

Falsksanning,gossips, bloggkommentatorerna är dem största och enda skvallerbloggarna just nu(och min självklart) men jag förstår inte det eftersom både skriver om samma saker och det känns som att det inte är någon ide att göra det. Känns kanske som världens dummaste ide. Orkar man verkligen lägga ner energi på saker som en annan gör bättre? Det är frågan...

Jag tycker personligen synd om bloggen gossips för att varför sno annans ide..och skriva om samma saker hela tiden...Jag blir bara så otroligt trött på den bloggen...Kan man inte komma på något själv?

När det kommer till mig och den här bloggen så handlar det 50% mig och 50% alla bloggare.Så det är en ganska så stor skillnad mot skvallerbloggarna och mig. Jag hade tänkt mig att min ska vara en blandning av skvaller, åsikter/kommentarer och en hel del om mig, Bara så att ni vet så att ni inte blir besvikna eller tagna på sängen när jag inte skriver om bloggarna. Jag hade en egen blogg förut men det känns inte riktigt som min grej, Jag vill kommentera och dömma andra för jag har ständigt varit omkring människor som kommenterar mig och dömmer mig så det här kan man nog säga att det är ett "svar på tal" för alla år..Det handlar om att jag vill dela med mig av mina åsikter och bara för att jag gör det, betyder det inte att det är rätt...(Hoppas att ni förstår det.)

Jag är bättre än dem andra skvallerbloggarna för att jag uppdaterar ofta och delar med mig av det jag tycker är viktigt/relevant! Jag sparar inte på krutet någonstans..

Kissie ljuger twentyfourseven..

Kissie är känd som bloggaren som provocerar mest bland bloggarna och kom och jag tänka på hur mycket hon egentligen ljuger, provocerar om..Att hon påstås vara "oskuld", Att hon och christian(lyth) inte är tillsammans? Hur han ens vågar vara tillsammans med en tjej som har visat sig naken för alla i sverige...Att hon inte alls ångrar sig efter sina operationer? Är bara några påstående från henne..

Tror verkligen inte på en sekund vad hon skriver.Hon är inte oskuld. Hon har en pojkvän som heter christian lyth(dem påstås vara det i alla fall..) Det kan självklart vara ett PR-Trick också från hennes sida. Det spekuleras om det..Det är kissies nakenbild, Det är hennes piercing och man ser verkligen att det är hon på bilden trots att hon förnekar det hela. Hon skäms säkert! Och jag är verkligen 100% säker på att hon garanterat ångrar sina tuttar.
Hur kan man tycka att sådana fotbollar är snygga? Finns det ens BH i den storleken?

För en vecka sedan fick hon sin dörr nerklottrad..Jag tycker att hon förtjänar det. "Är man med i leken får man leken tåla"..Hon får vara elak och förolämpa andra men när det kommer till andra som gör samma sak så blir hon feg och börjar gråta..Snacka om hon är full av dubbelmoral och att inte "har alla hästar hemma"! Hur som helst är inte mycket sanning i den bloggen och jag hoppas att du inte tar henne på allvar någonstans..Hon ljuger twentyforseven..


Gynning har problem med språket!

Carolina Gynning förvånas över den dåliga engelskan i Thailand.Alla vet att thailändare är jättedåliga på det.. Tycker att hon borde ha vetat det vid det här laget(Alla i Sverige vet väl det?)...Jag slutar aldrig förvånas av denna kvinna i alla fall..

Feber kring britneys nya?!

Det lider total feber i bloggarna om Britneys nya låt. Den är bra men inte så mycket mer. Den är totalhaverad och försöker låta som en "Houselåt". Ungefär som kissies låt..

Det känns i alla fall som om man lyssnade på henne för flera år sedan. Att hon kanske har gått och blivit gammal och grå och är påväg att gå i pension kanske? Lyssnade på henne när jag typ var ett litet barn förövrigt! Och det känns verkligen inte alls bra. Jag vill få bättre musiksmak med åren och det här känns inte rätt.


För alla ni som tror att våren är påväg..

För alla ni som tror att vintern är slut så kan jag tala om att så är inte fallet. Befann mig rakt i snökaoset precis och kan direkt säga att det är kommer vara snökaos framöver-några dagar. Men att försöka undvika förseningar gick faktiskt bra. Resan till och från Sumpan gick i alla fall smärtfritt faktiskt så jag är rätt glad

Många bloggare vill ha sommar, Men jag tror inte att det kommer vara särskilt aktuellt om vi ska prata klarspråk(Många har svårt att fatta). Jag tror inte att vår och sommar bara kommer sådär.Jag tror inte heller att den dyker upp i månaden januari. Jag kan snällt meddela att ni dessa bittra som längtar dit kan packa sitt pack och åka till USA. Det är landet dit alla svenskar flyr till, eller rättare sagt alla kändisar.Hur som helst tror jag att ni skulle trivas bättre där. Det har det perfekta klimatet och då kommer ni nog inte klaga...

Vad är ert problem? Vet ni inte att vi har såkallade "årstider" och vet ni inte vilka dessa är? Sluta för guds skull och vara bittra..


Det är väl dags för mig också..

Jag känner att jag måste dra mitt strå till stacken. Vi ska tala om Katrin(Hoppas verkligen att alla vet vem denna kvinna är) Hur som helst vet vi alla att Katrin är en av dem som tränar galet och försöker ständigt att få andra börja med hennes "mirakel-diet" Hon skriver ständigt om LCHF- dieten och att försöker ständigt få andra att börja med den också...

Det leder fullständig hysteri(bostavligen) i hennes blogg om detta. Hon ägnar varje inlägg till dieten och Ringo.  Jag säger bara: Vilken variation! 

Varför all hysteri Katrin? Varför ska alla träna? Får inte alla ha egna liv som präglar det vi tycker om?

Varför ser hon ner på människor som inte tränar? Varför tror hon att hon är bättre än alla andra för att hon går på LCHF-dieten?! Jag kan hålla med om att bloggkommentatorerna har rätt i att hon kan banta som ett svin, Hon kommer aldrig bli bättre än någon annan bara för hon bantar...


Katrin lider av en sjukdom. Hon mår verkligen dåligt. Hon lider av ett såkallat LCHF-beroende. Det har lätt till en "slags" tro, Hon tror på inget annat än denna diet. Hon har verkligen låtit det gått överstyr(Allt kretsar inte omkring träning och bantning)..Allt känns så patetiskt och tillgjort kring henne, Det finns en gräns, Det borde väl hon veta eller har hon blivit totalt blind? Hon är ju 40+ och försöker se ut som 25?


Ibland glömmer man bort syftet med ett precis nyskrivet inlägg och kommer sedan på varför man just har skrivit om det och det här är verkligen ett sånt inlägg.Förstår du syftet?


Trodde bara att han drack drinkarna..

(Krille- Rahlenfeldt) har fått ett nytt jobb som bartender! Vi kan inte göra något annat än att gratulera!

HOT GOSSIP

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected] 




Tåls att upprepa!

För nya läsare..Bloggen "bloggbråk" handlar självklart hetaste bloggarna förtillfället. Bloggen kommer att bjuda på "hot gossip" - Hett skvaller om bloggarna varje dag. Hett skvaller och bjuder självklart på bättre update än diverse bloggar!


Stockholm gillar fjortisar

Jag är chockad över att ni tycker att blondinbella är tråkigare nu än när hon började blogga. Gillar ni fjortis-bella mer? Har vi inte nog med såna? Förstår inte att ni gillar fjortisar bättre...Hur patetiska är ni inte?! Bara för att hon jobbar, pluggar, mognar i alla lägen så gillar ni inte henne? Det är en del av livet! Det känns som det är dubbelmoral så mycket så det bara skriker om det! När man inte jobbar eller pluggar brukar ni kommentera " Hon har fått allt gratis" och när hon väl kämpar så tycker ni fortfarande att det är fel..Det är så sjukt löjligt!

Jag gillar faktiskt karriärbella mer. Festbella är tyvärr inte aktuell längre.Hon har mognat och vet vad som är viktigt i livet.Hon gillar middagar med gott vin och gott sällskap mer och vet ni? Jag förstår verkligen henne. Allt behöver inte handla om alkohol och fylla. Man växer ifrån det och ni kommer nog aldrig göra det.


Ni sårar mina känslor!

Vem gillar ni bäst?
Karriärbella
eller festbella?


ETT BRA EXEMPEL PÅ DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE

Tänkte ägna kvällen åt Peter08. För att klargöra det hela så lär detta inlägg inte bli särskilt gulligt. (Hoppas att ni väljer att respektera mina åsikter). Jag är inget större fan av denna pojke för att han är så sjukt omogen, överdriven och bör verkligen växa upp. Han har i alla fall blivit känd för att poängsätta tjejer i olika kategorier. Han är ett "prakt" exempel på ett dåligt självförtroende och därför vill han sänka andras. Många med dåligt självtroende fungerar bäst när dem sänker andras.

Kort och gott.

Fem anledningar att hata Peter08:

1. Hans ansikte är fullt av acne + han tror att han är så himla snygg

2.Han spenderar tid på okända tjejer (Som gör vad som helst för lite uppmärksamhet)

3.Han har inget som helst liv

4.Han är ett praktexempel på dåligt självförtroende

5.Han mår inte bra (Hade jag varit han hade jag faktiskt tagit självmord)

Och det som är allra värst är att han raggar på minderåriga tjejer..Han är som en pervo fast i liten form.Jag tycker att han är så fruktansvärd äcklig...Gör mig en tjänst och sluta läs hans blogg!!!


Hiss och diss

Baby S(senorita) har gjort en hiss och diss lista.(Bloggare vars garderober hon tycker om mycket) I toppen ligger Angelica(Blondinbellas staylist) sedan kommer Kenza och följt Dollyblond. Hon dissar till exempel bloggare som Isabella Strömberg(Mest sämsta klädda bloggerskan), micah(Fjortonårigamamman) och Foki. Hon tycker dem tre ska få en makeover. Jag kan inte hålla med henne om Angelica - Visst hon klär sig i "mode" men det känns inte riktigt rätt för hennes kropptyp och hon ska endå vara en staylist...Jag är besviken på henne i vilket fall som helst

Håller ni med henne? Vilka bloggare tycker ni ska få en makeover? Vilken bloggare klär sig bäst?

På tal om

Tror ni att Kissies mamma har rätt om att hundar kan gå på kattlåda? Hennes mamma kom med det förslaget och Kissie är villig att försöka.. Jag vet att det är en aning ironi och provaktion i det hela men jag kan inte låta bli att undra..Och skratta åt dem båda en aning?

Varför ha en hund om man inte går ut med den?(rastar?) fast chihuahor är väl endå bara dörrmattor och inga hundar eller hur?

Här kallar kissie blondinbella tjock!

Kissie ger en pik till Blondinbella, Ungefär såhär lät det för er som har missat det.. " Tex Blondinbella, hon var ju min bloggidol när jag började. Tittar tillbaka nu och kollar hur hon ändras, bara som ett exempel! Kortare hår, tjockare, mindre smink och.. Ja, det är väll det. Och det är väll ingenting negativt för många hyllar det. Men jag blir rädd, varför måste man mogna och sluta med sånt?"...


Svar på tal: Människor ändras och ändrar stil, Det är en självklar del av livet. Människor mognar och lär sig vad livet går ut på. När det kommer till Blondinbella är det en del av hennes varumärke och hon har kommit på vad livet går ut på(Jobba, Plugga, Gå ut och Äta middagar med sina närmaste tjejkompisar). Hon vill tjäna pengar och klär sig därefter, Hon rättar sig där efter. Hon har inget behov av att visa tuttarna, klä sig som en slampa, dricka sig redlös full(Som kissie gör)...Och på tal om självaste kissie så är hennes "varumärke" att vika ut sig sorligt och patetiskt nog. Hennes liv går ut på festa(bli redlös packad för övrigt) och operera sig och därav hennes kläder.Inte så glamoröst om vi får säga det själva..Hur som helst har dem helt olika livsstilar och det enda dem har gemensamt är att dem bloggar.

 Sluta provocera och sluta vara så avundsjuk på Blondinbella! Livet är större än så!

Jan. 10, 2011

Jag tänker inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Jag vill prata om solarium och rengöring i stället, Känns som rätt akut eftersom det är så många som gör det förtillfället!..Som vi alla vet solar bloggerskorna mycket och jag kom på och tänka hur äckligt det är när dem som solar inte gör rent solariumerna.Hur många orkar skölja av solariumet efter användning liksom? Jag kan inte tänka mig att någon som solar gör det.

Jag berättar detta eftersom många åker taxi istället för att åka tunnelbana för att vistas med andra "'äckliga människor"(Dem försöker undvika andra människor) Och vem vet vem som har legat på solariumet innan? Jag vill inte ens tänka tanken på vem som har det..

Hur som helst..Tror du att det finns folk som rengör efter sig? Jag tycker att det hur äckligt som helst.Nu har jag fått en till anledning att man INTE ska sola solarium..Vem hur mycket skit som svett och bakterier från andra man får på sig?!

Vill du få andras svett på dig skulle jag rekommendera dig att sola solarium..EUW!


Ja det är sant!!!

För nya läsare..Bloggen "bloggbråk" handlar självklart hetaste bloggarna förtillfället. Bloggen kommer att bjuda på "hot gossip" - Hett skvaller om bloggarna varje dag. Hett skvaller och bjuder självklart på bättre update än diverse bloggar!


ÄE

Äh vi ni vad..Måste bara klargöra en sak(Dagen till ära). Såg på Filip&Fredriks Årskrönika igår och tycker att det är fel av dem som klippte ner det hela. Tycker att det är helt sjukt. Hur som helst var det väl lika bra för att det bråket är överdrivet och en stor skandal. Kissie är arg på Gaybloggen för att han umgås med paow som har slutat att umgås med dessie i grund och botten. Sedan eskalerade det till drogrykten och nakenbilder. Dem har i alla fall inte pratat med varandra sen paow blev misshandlad och inspelningen av programmet så vitt jag vet och nu börjar dem i alla fall prata med varandra lite smått. Men dem har endast pratat om kanal5´s misstag.

Jag tycker att det är pinsamt att bli arg för att han börjar umgås med henne till och börja med. Bestämmer hon över han eller? Är det rätt att starta ett rykte om att han tar droger? Är det rätt att lägga ut nakenbilder på henne? Dem är VUXNA människor och borde kunna lära sig att hantera blogg-bråk..Dem har väl endå varit med ett tag?


Vad tycker ni om bråket? Tycker ni att dem kunde hantera det på ett bättre sätt?

HOT GOSSIP

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected] 


SJ har problem!

I denna vintertid blir många arga på SJ och ingen mindre än Petra Tungården(shecity.se). Dem passar aldrig tiderna och tycker att dem borde skaffa "vintertider".

Svar på tal:
SJ har problem varje år. Det känns som om dem blir lika förvånade över snön varje år. Tror att dem är tröga och då menar jag verkligen det, Ingen vill ta ansvar och ingen vet var man ska börja någonstans. Jag tror att pendeltågen har ett rent helvete på vintern och inte blir det bättre för att tågen måste åka längre sträckor. Tycker att människor ska börja inse att vi bor i Sverige..Det är kallt på vintern, Det kommer faktiskt snö på vintern, Det är saker som dem borde veta vid det här lagret. Det är saker som borde vara självklara och förstår inte att svenskar att man ska räkna med försenningar för att inte bli besviken när det väl blir det?(Det blir oftast så.)


Jag tycker att det är bra att dem har infört "vintertid" och infört färre tåg som garanterat går och kommer fram? Även om det inte har lyckats till 100%? Det är väl endå två saker som dem faktiskt har ändrat på det här året? Eller vad tycker ni?

Åker ni tåg? Skulle ni åka tåg om ni skulle behöva?


WTF!?

Såg precis på programmet och deras medverkan!:| WTF!:| Dem är två VUXNA människor..? Vad var det som egentligen hände?:O

Jag har väntat skitlänge på vad som skulle hända och jag kan säga att det var verkligen inte det jag hade väntat mig. Tror att ni också kan hålla med om det. Undrar faktiskt fortfarande över:

Varför var dem ens med?:| Är det ett löjligt bråk? Blev bråket löst i programmet?:|
Hur som helst fick dem 4-5 sekunder i tv..Är ni nöjda över er presentation?:|

(Bara för att man vistats i TV behöver man inte hålla käften..)

Paow avstår från att leva livet

Paow största mardröm är att bli tjock. Jag börjar förstå varför hon tränar och svälter sig själv och bara lägger ut bilder när hon tränar.  Någon har frågat henne vad hennes största mardröm är och hon svarade genom att lägga ut sitt svar på sin facebook-status.Varför är det så farligt att äta? "Äta bör man annars dör man" Man äter och ändå dör man" Varför ska det vara skamligt att äta? Äta är en del av livet och slutar du äta avstår du från att leva livet. Man ska äta till en viss gräns. Man ska äta precis det man vill och inte ångra nått. Man ska inte låta det gå överstyr och jag tror att det har gått överstyr i bloggvärlden. Varför sån hysteri och stress?

Börja ät och njut.. !!
Hon är ett dålig föredöme för unga flickor. Unga flickor som läser hennes blogg påverkas också. Därav blir fler unga fast i sjukdomar som till exempel anorexi,bulemi och liknade och sen undrar vi vad som har orsakat det?

Det är inte bara paow - det är andra också som håller på och självklart kommer deras  deras tur att bli grillade

Håller hon på att bli vuxen?

Dessie har gått och förlovat sig.Hon har en guld-ring på "det fingret" så vi kan inte göra något annat än gratulera henne! Hon har blivit ihop med en "bra" kille, Dem har flyttat ihop och nu har dem förlovat sig. Håller hon på att bli vuxen? När ska hon börja baka/laga mat? Börja städa? När kommer trippen till IKEA?

Finns det någon kanske som kan bekräfta det?


21:00

Tänkte bara påminna er om att ni inte får missa kissie och gaybloggen som medverkar i Filip&Fredriks årskrönika ikväll. Klockan 21:00 på kanal5. 

HETT SKVALLER!

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected] 



På tal om barn

Delar Baby S (senorita) och Kissie samma intressen? Vi vet i alla fall att Baby S gillar att gråta till disney-filmer. Den saken är klar! Men att den största provokatören av dem alla också gillar det? Kissie, peter(hennes bror för er som har missat det gick på "Disney on ice" för någon dag sedan och hon fullständigt ÄLSKAR det...Kan det bli mer skumt?

PS.Jag hade aldrig i livet gått på det! Det är barn som går på det!


vem trodde du det var egentligen?

Ingen kunde väl ha undgått Blondinbellas kommentar i Fångarna på fortet? Stackars Isabella fick en chock när hon såg mannen upp i tornet. Vem har egentligen sagt att det skulle vara en snygg fransman? Jag trodde att Isabella kunde "vett och etikett" att man inte uttalar sig på det sättet. Människor kan faktiskt ta illa upp.



Vad tycker ni? Rätt/fel?

Saker som jag frågar mig själv..

Daniel paris ska vara med i Ana-ginas Show imorgon och nu ställer mig frågan. Har inte han varit med förut i det programmet? Måste vi se han en gång till? Bara så att jag har förstått det rätt, Heter han verkligen paris i eftenamn eller är det hans "artistnamn" typ som Blondinbella eller så kanske har han en "karaktär" som kissie? Vad tror ni? Att det är ett artistnamn eller karaktär?


Foki och pengar

Jag tänkte berätta om Foki idag. Hon är ialla fall i New York med sin pojkvän Ricky och upplever staden. Först och främst förstår jag inte hur paret kan ha råd med en lägenhet i Thailand, + resa till USA och och spendera så mycket pengar på saker (Prylar som bara står) Jag undrar var hon får alla pengar ifrån och varför lägger hon så mycket pengar på just saker? Kommer dem till ens användning?!


HOTGOSSIP!

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected]



Rosanna och paradise - jackie

På tal om Rosanna och paradise- jackie. Känner ett svar på tal till dem idag för att i ett videoinlägg på Rosannas blogg river paradise jackie sönder blondinbellas bok egoboost och jag känner bara att hur omoget är inte det? Hur illa är inte det? Vad är syftet? Gillar inte dem blondinbella? Är dem osäkra på sig själva eller vad är det frågan om? Blir dem provocerad av boken? Eller?


Phiphiörna och Anna hibbs

Måste bara klargöra en sak för många om Thailand för sista gången. Det har i alla fall gjort mig förvirrad och vill förklara hur det ligger till. Anna hibbs- Lyxfällan har precis varit på en phiphi-ö(På dem flesta utflykterna hamnar man på denna ön och hon har åkt en sådan utan att veta det?.) Hon blev självklart besviken och tycker att det har blivit ett ställe som har blivit förstört av turism(Alla åker på dem utflykterna). Jag blir förvånad av hennes reaktion - Hon borde väl veta att Thailand är den mest besökta landet bland oss svenskar och sedan blir man förvånad för att det är så mycket turister..

Phiphiöarna är en ögrupp som består av flera öar som bland annat heter Bida, Nok, Bida Noi, Bamboo island) +
Koh Phi Phi Don och Koh Phi Phi Leh.

Koh Phi Phi Don är den största i ögruppen och den enda som är bebodd.På denna ö finns det hotell som man kan bo på. För att komma till Koh Phi Phi Don måste man ta flyget och sedan ta båten ut till ön(Genom nått flygbolag som till exempel Ving, Apollo, Fritidsresor). För att komma till Koh Phi Phi Leh måste man gå till någon i Thailand som säljer dessa utflykter - Många svenskar köper dessa utflykter) sedan åker man buss till hamnen där båten går. Båten brukar åka till olika snorkling-ställen som Monkey beach, Coral island m.mm där det förövrigt är mycket turister.

Anna - Åk inte till ett land fullt av turism - Åk inte på liknade utflykter om du vill slippa turismen..Det borde väl inte vara en nyhet vid det här lagret? Det är självklart lätt att bland ihop dessa om man att det finns flera...;):D



(Bild på Koh phi phi Leh..)



101 olika sätt att åka ut ur en gameshow

Finns det någon som vet vilka som ska vara med i "101 olika sätt att åka ut en gameshow"..Vilka bloggare har fått erbjudande? Så vitt jag vet är det DennisM har fått frågan och han kommer garanterat att åka? Skulle vilja få det bekräftat av någon, Finns det någon person som vet fler kanske? Gaybloggen, Karolina från Uung&bortskämd?

Update: Äckliga Peter nilsson och jockiboi är redan klara för programmet.

Var på tiden att han insåg det själv

Dagen till ära börjar vi med en fråga: Hur länge tror ni gaybloggen kan träna och äta nyttigt? Ska vi ha ett litet vad kanske? Hur länge tror ni att han klarar att hålla sig ifrån att "leva livet"? Hur mycket är du villig att satsa?

Vad jag har för erfarenhet av han. Jag har sett han ett fåtal gånger på stan och jag kan garanterar ut att han ser ut sjukt stor ut och det kanske var på tiden att han insåg det själv..:)


Alkohol

Svar på tal:

I förra-veckan var Gaybloggen på systemet för att köpa ut till sin lillebror som är 16(minderårig).Han köpte ut med argumentet "Man vet vad han dricker och det är säkrare". Men hur oansvarigt är inte det? Hur omoraliskt är inte det? Vill han att hans lillebror ska dricka eller? Bli alkolist precis som han och hans vänner?( problem med alkohol?) Det är delvis säkrare men vem vet vad hans lillebror gör? Tror ni att han bara dricka det han har fått av sin bror? Jag anser att han är sjuuuukt minderårig och tycker att han borde vara en bra förebild eftersom det är så många unga som råkar illa ut och läser hans blogg och blir påverkade!! Tror dessutom att han dricker annat också eller vad tror ni?


Tycker ni att det är rätt att köpa ut till minderåriga? Har inte vi ansvar?

Jag har till exempel en kusin som precis är lika gammal som hans lillebror och jag har ingen som helst tanke att köpa ut till henne(Hon har bett mig iförväg eftersom jag fyller 20) - i hennes ålder gör man precis vad man vill och många ungdomar i den ålder råkar så illa ut. Jag vill inte vara delaktig om nått skulle hända henne liksom...


tjänar bloggare såbra?

Kan någon förklara hur två sextonåriga bloggare kan ha råd med egna lägenheter om den enda inkomsten är blogglönen och barnbidraget?






Nu har det kommit till del ett av

Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Jag står fast vid mina åsikter och jag hoppas att ni respekterar det. Jag grunder mina åsikter av det jag har upplevt och vad jag har sett. Jag respekterar alla men jag vill verkligen berätta vad JAG tycker och vad jag STÅR för eftersom ingen har lyssnat därav denna blogg. Den här bloggen handlar till största del av MINA åsikter och om du inte tål att höra den eller sanningen behöver du inte gå in här.

Nu har det kommit till del ett " Vad jag tycker om bloggarna" och dagens handlar om..."Trumvirvel" Ingen mindre än paow.

Jag har resonerat på det här sättet(Jag hoppas att ni förstår syftet med detta) Jag tycker att paulina har en skev livsbild, skeva åsikter, ett slitet utseende och en konstig och oresonlig kroppsbild.

Alla bloggare lever i en slags bubbla fyllt av dåligt självförtroende, självhat, osäkerhet. Jag valde Paulina för att jag vill ändra kroppsbilden hos unga. För många svälter sig och får anorexia. För många påverkas av vad storbloggarna skriver idag och det, till exempel vad hon skriver. Paow är inte den enda som påverkar unga det ska ni veta. Det är jag självklart medveten om och deras tur att bli grillade kommer.

Jag tycker bara att man behöver inte gilla alla människor men kan respektera alla i vilket fall som helst. Man kan försöka förklara sina åsikter på ett resonligt sätt så att människor förstår och inte tar illa upp. Börja ta hand om sig själv och ändra sin kroppsbild.

Jag tänker inte leka "ängel" och säga att jag är perfekt för det är jag långt ifrån men jag försöker verkligen i alla fall att få människor att inse att man ska ta hand om sig själv och inget annat. Att inte låta det gå överstyr och kunna sätta en gräns vad som är okej eller inte. 

Om jag till exempel skulle få byta liv med någon av bloggerskorna skulle jag tacka nej. Jag tror att i grund och botten har alla problem och jag har tillräckligt med mina egna.

Vad tycker ni? Är rätt att flickor med XS svälter sig själv och försöker föra vidare det till andra? Är rätt att påverka andra till att göra samma sak?!



Kan tålas att sägas fler gånger!!

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected]


gaybloggen har virus fortfarande

Amirs - gaybloggen - blogg är fortfarande hotat av virus. När man går in på hans blogg ploppar det upp en skylt så jag skulle rekommendera att ni inte går in på hans blogg om ni är rädda om era datorer.

NÄR FÅR VI SE HENNES LÅT?!

Bloggtrender del 1 handlar om när bloggarna började göra sjunga och göra egna låtar. Ingen kan väl ha gått och missat det? Hur som helst var kissie först ut med låten sucess sedan kom hugo och paow med deras cover följt av rebeccas simonsson "swag in the bag". Den enda vi väntar på är Dessie. Hon har hållt på med både låten och video ett tag nu och den borde väl vara klar vid detta lagret? Videon ska vara filmad i London men hur mycket av det är sant? Frågan är bara när får vi lyssna på hennes låt?


PIKAR TILLBAKA

Kissie ger svar på tal till Paow även om hon inte säger att det är ett sådant! 

Typ något sånt här ungefär->

Ps. Varför ska småbloggare sitta och “pika” till mig på facebook…? Haha I don’t care about you, sorry but thats true! Inget “svar på tal” här inte..



Känns som att hon skrev det för att försvara sig och provocera. Känns som om att hon är feg och måste försvara sig. Är hon rädd för lilla Paow? Och vi alla undrar säkert när ska PR-bråket komma?

Och för din information Kissie tillhör ni samma kategori nu."Storbloggarna" Synd att göra dig ledsen och besviken!
Storbloggarna består av Blondinbella- Kenza-Tyra på toppen och i mitten ligger dessa tre - Foki- Kissie- Amir/gaybloggen följt av  Hugo Rosas- dessie- paow- Gina dirawi - Rahlenfedlt - DennisM...

Synd att göra dig ytterliggare ledsen och besviken men du ligger inte etta längre!


BLOGGTRENDER

Ett avsnitt i denna blogg som kommer återkomma är "Bloggtrender" där jag kommer berätta om "trender" i bloggvärlden. Tror verkligen att det kan bli ett intressant avsnitt eftersom ingen bloggare går sin alldeles egna väg.

Vill ni vara delaktiga och berätta nått "hotgossip" - "Hett skvaller!" om bloggarna så är det bara skicka ett mail till adressen [email protected]


14 åriga mamman


Dagens svar på tal:

Jag blir så sjukt förbannad
när jag läser att alltfler minderåriga blir gravida . Jag anser först och främst att det är oansvarigt av deras föräldrar att inte informera barnen att man ska vänta tills man är riktigt kär/säker eller att man använder skydd när man har sex. Jag anser att det är riktigt oansvarigt av barnen också på grund av att man i den åldern tänker på sex. Jag kan aldrig minnas att jag gjorde det eller dem i min ålder gjorde det.

14åriga som redan hade ett barn och hade sig och blev gravid igen på grund av att hon inte använde skydd. Hennes argument var att hon trodde inte att man kunde bli gravid igen så snabbt efter förlossningen. Hur korkad är man inte om man har sex vid 14årsålder och inte använder skydd?! Människor vid den ålder borde inte ens tänka på och ha det.

Jag anser att alltfler förlitar sig på - tar förgivet att skydd ska fungera 100%. Det har aldrig varit 100% med skydd -  Det minskar bara chansen(till 99% procent fungerar kondom till exempel). Man borde aldrig ta förgivet att "jag blir aldrig gravid om jag använder kondom" för den kan självklart spricka(det kan väl inte vara en nyhet?) Hur kan man inte skydda sig när man har sex frågar jag mig? Borde man inte ha lärt sig av sitt misstag första gång?!

Hon frågar oss läsare om hon ska behålla barnet eller inte. Borde hon fråga sig det? Hur ska hon klara sig? Hur ska hon försörja sig? Hur ska hon ta hand om TVÅ barn när hon själv är ett? Det är sjukt oansvarigt och jag tycker synd om människan!! "Ibland kan det bra med abort"säger andra. Att behålla barnet när man är 14 år finns inte på kartan enligt mig..

Tycker du att det är rätt att bli gravid två gånger vid 14årsålder?! Tycker du att hon ska behålla det?

på tal om alkohol

Det har alltid varit en hysteri kring alkohol så länge jag kan minnas. Man dricker när man är glad, när man är ledsen, när man vill glömma nått eller gå vidare slutar det alltid med alkohol(Finns det något tillfälle då man inte dricker?). Alkohol har inte en dålig påverkan som till exempel fylla som slutar med att man spyr och glömmer bort vad man har gjort dagen innan. Visserligen har man bara ett liv och ska leva som det inte finns en "morgondag" och man vill leva efter det mottot.

Men tänker man ur ett hälsoperspektiv så är inte alkohol ett bra medel för att du förstör dina hjärnceller, lever, ditt hjärta och förstör ditt liv.

Jag hoppas att ni tar mina ord på blodigt allvar -Jag säger inte att du inte ska dricka utan du ska lära dig att dricka med måtta- Det är det allra bästa.

Virus hos storbloggarna

Dessie och Kisse hade trojanviruset i veckan och nu börjar det sprida sig. Ett lätt virus har hamnat på Amirs gaybloggen ikväll. Jag skulle råda er att INTE gå in på hans blogg om ni inte vill ha virus(datan förstörd)..


Jan. 3, 2011

Hittat tillbaka till bloggen och bloggandet. Känns kul att sätta bloggarna på plats och äntligen ge svar på tal..Det har endå varit en stor stor stor del av mitt liv. Jag kanske är som PAOW´S stalker paris eller "avundsjuk"? Nej det är jag verkligen inte. Mitt syfte med denna blogg är att dela med mig av MINA ÅSIKTER och om ni har några är det självklart bara att kommentera.

Finns det nått ni vill dela med er så är det självklart bara att göra det!

Svar på tal till Anna Hibbs!!

Jag vill ge dagens "svar på tal" till bloggerskan Anna hibbs.Jag har vistats i Thailand två gånger. (Två resor). Och jag har aldrig shoppat där för att Thailand är känt för sina kopior och sin dåliga shopping.Jag tror att ingen svensk har kunnat undgå denna shopping eller land. Men en person som absolut är efter är bloggerskan-Lyxfällan Anna Hibbs från självaste Stureplan. Hon är trött på alla kopior och tycker att det är dålig shopping där(Kom hon på det efter en 3-4 dagar?) Jag visste det redan vid min födelse.Man åker inte till Thailand för att shoppa. Normalt folk spenderar sin tid vid stranden, solar, matar fiskarna och äter god mat(Har hon missat det?)...En tjej med chanel duger väl ingenting.Hur som helst vill jag bara till slut nämna att vill du shoppa åk till USA, London eller Frankrike så slipper du åka hem besviken!



Cimon med C

Jag ska främst skriva om dem största. Men ingen kan väl ha undgått att Cimon och Micheala"Mickis" Forni har tagit sitt förhållande ett steg närmre- Genom att ge en ring? Kan det vara en förlovningsring? Man klär väl inte upp sig helt i onödan heller för den delen? Den ser ut som en förlovningsring såvitt jag vet? Cimon har utryckt sig med dessa ord "2011 är vårt år" och  och vi kan väl inte låta bli att spekulera?! Eller? Har paret gått och förlovat sig på äldre dar? Det var på tiden!!

Vi kan inte göra nått annat än gratulera paret!
 


HOTGOSSIP

Jag har försökt hela kvällen med designen men det fukkar ur varje gång så lägger det på hyllan ett tag. Ska se om jag hittar någon som kan ordna den..Hur som helst är jag bra på att kommentera det mesta och nu har jag kommit underfund med att blogga om andra än mig själv. Det är dags att för en till underbar skvallerblogg men den här är något alldeles e-x-t-r-a. Jag levererar hotgossip varje dag, bloggen handlar om dem största bloggarna i Sverige.

Vill ni skicka in något gossip/skvaller eller bilder finns denna adress -> [email protected]


EN NY SKVALLERBLOGG!!!

En blogg som handlar om sveriges hetaste bloggare. Ni kommer få läsa om hett skvaller och en hel del åsikter. Det är början på 2011, Jag anser att det behövs verkligen en ny skvallerblogg!

RSS 2.0