SJ har problem!

I denna vintertid blir många arga på SJ och ingen mindre än Petra Tungården(shecity.se). Dem passar aldrig tiderna och tycker att dem borde skaffa "vintertider".

Svar på tal:
SJ har problem varje år. Det känns som om dem blir lika förvånade över snön varje år. Tror att dem är tröga och då menar jag verkligen det, Ingen vill ta ansvar och ingen vet var man ska börja någonstans. Jag tror att pendeltågen har ett rent helvete på vintern och inte blir det bättre för att tågen måste åka längre sträckor. Tycker att människor ska börja inse att vi bor i Sverige..Det är kallt på vintern, Det kommer faktiskt snö på vintern, Det är saker som dem borde veta vid det här lagret. Det är saker som borde vara självklara och förstår inte att svenskar att man ska räkna med försenningar för att inte bli besviken när det väl blir det?(Det blir oftast så.)


Jag tycker att det är bra att dem har infört "vintertid" och infört färre tåg som garanterat går och kommer fram? Även om det inte har lyckats till 100%? Det är väl endå två saker som dem faktiskt har ändrat på det här året? Eller vad tycker ni?

Åker ni tåg? Skulle ni åka tåg om ni skulle behöva?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0