FAN VAD FOLK ÄR EFTER!?

Paul haukka har tidigare jobbat på Thevoice och nu har han blivit ersatt med Martin Björk(Tidigare känd från Fråga olle). Han jobbar på 107.5 - Sveriges största dans golv nu i alla fall och tycker att det är sjukt synd för att hur länge har inte han jobbat på Thevoice? Hur kan han bara bli utbytt bara sådär?

Martin björk
började på Thevoice för 2-3 veckor sedan och jag kan inte förstå att finns folk ute i Sverige som är efter. Han har jobbat där ialla fall  ungefär 2-3 veckor nu och det känns som att han inte riktigt kan mäta sig med Paul Haukka för att Paul är en riktig radiopratare(Har en radioröst) och har ett flyt som Björk inte alls har. Björk känns nervös och har inte samma flyt som Paul.

För att klargöra två saker:

- Jag gillar Martin Björn för att han har verkligen mer utstrålning och energi men han är inte alls lika proffsig som Paul.

- Paul kan förhoppningsvis göra 107.5 lite hetare och lite bättre. Tycker synd om han som fick bara lämna Thevoice bara sådär.


En sak som kanske inte riktigt hade med bloggvärlden att göra men kände verkligen att jag behövde nämna detta eftersom det finns människor som inte hänger med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0